Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We love Feelgood leest Maart 2017

op 07 maart 2017 door

Maart 2017, het is alweer een maand geleden dat we begonnen met onze spot "We Love Feelgood". Inmiddels hebben we een enthousiast groep volgers gekregen en hebben we een hele serie afwisselende blogs mogen plaatsen.

En we zijn ook actief op twitter! Volg ook het  We love Feelgood - twitter account! @HebbanWeLoveFG . 

De hoogste tijd om weer eens te kijken wat de dames van We love Feelgood op dit moment aan het lezen zijn.

d11132ac28250cdd12b8ed4d3adf9c70.jpgNathalie: Ik ben gisteren begonnen met Love Game van Lauren Weisberger voor ons buddyreading topic. Lauren Weisberger is een van mijn lievelingsauteurs, maar tot nu toe moet ik nog even wennen aan hoofdpersonage Charlotte. In de eerste twee hoofdstukken mag ik haar nog niet zo, alhoewel dat nu ik met hoofdstuk drie bezig en al wel een beetje aan het bijdraaien is. Gaat wel goedkomen tussen ons denk ik.
Voor daarna ligt Pip van Freya North al klaar. Een tweedehandsboek, ik ga een weekendje weg en hoop hem dan uit te kunnen lezen en zal hem dan in de boekenkast van het vakantiehuisje achterlaten.

0a66853eeb6056e0ba35189121033b63.jpgDiana: Ik lees nu Los Zand van Caroline Wammes. Ik moet zeggen dat het me nog niet pakt. Het speelt zich voornamelijk af op kantoor en ik ben juist blij als ik thuis ben met een boek en dan even geen werk om me heen heb. Ik heb er wel goede dingen over gelezen, dus ik hoop dat het snel wat beter bevalt. Hierna ligt Houvast van Martin Scherstra klaar. Ik heb hem kort ontmoet op het Valentijnsfestival en ben erg benieuwd naar dit tweede boek dat ik van hem lees. En hopelijk kom ik daarna eindelijk toe aan Cinder van Marissa Meijer. Ook hoog op de stapel ligt De Johansons van Carla de Jong. Genoeg lekker leesvoer voor mij deze maand dus nog.

e968660466a29822ce6515d61f2233a0.jpgRenate: Ik ben begonnen in Love game van Lauren Weisberger voor de buddyread samen met Nathalie. Ik moet er nog eventjes inkomen, want gaat vooral over tennis en ik heb echt helemaal niets met tennis, maar zo leer je nog eens wat over andere sporten. Gisteren ook bij de bieb Een enkeltje Ierland van Charlotte de Monchy gehaald dus die ligt klaar als volgende, verder laat ik mij verassen door gewoon willekeurig een boek uit mijn kast te halen, ligt nog teveel klaar, een probleem wat jullie vast ook hebben!

a73d6356a20a6dfd8992122affbb929e.jpgMandy: Ik ben weer eens in te veel boeken tegelijk bezig. Welk boek ik het meest actief aan het lezen ben en waar ik lekker in zit is het boek Havo is geen optie van Martje van der Brug. Als docent op een vmbo-school kan ik me helemaal niks voorstellen bij ouders met hoge verwachtingen. Volgens mij zijn de ouders van mijn leerlingen juist blij wanneer het kind zijn of haar best doet en daarmee gewoon een zes haalt voor de toets. Dit boek daarentegen gaat over fanatieke rijke ouders uit een villawijk die hun kind koste wat kost een vwo-diploma willen laten halen. Behoorlijk heftig af en toe. Leuke bijkomstigheid: ik had een non-fictie boek verwacht, maar het is gewoon een roman die heerlijk weg leest.

e489b2a0c64f780ddaf1855db9311e89.jpgHelma: Ik ben net begonnen in het nieuwste boek van Carla de Jong: De Johansons. Carla heeft haar strepen al verdiend in zowel het thriller als het feelgood/roman genre, dus het kan bijna niet anders dan dat dit weer genieten wordt. Voor ons blog heb ik Carla geïnterviewd (op 2 april te lezen!). Verder ligt nog op de stapel Dochter van de zon van Anita Verkerk dat ik samen met Marieke ga buddy-lezen. En ook Anita wordt door ons geïnterviewd! En dan ligt er nog de biografie van Cissy van Marxveld van Monica Soeting op me wachten: een non-fictie boek maar wel over een schrijfster die in het begin van de 20e eeuw aan de wieg stond van het feelgood-genre. Ik hoef me voorlopig dus nog niet te vervelen.

7eec8c7bed8bb05b1569bbd5d68f85ef.jpgLore: ik lees op dit moment twee boeken een beetje door elkaar. Als eerste ben ik de 'Op zoek naar de ware' reeks van Jennifer Probst aan het lezen. Ik ben net aan boek twee 'Op zoek naar het onmogelijke' beland. Deze maand verschijnt het vijfde en laatste deel dus ik hoop dan ook in een keer de volledige reeks uit te kunnen lezen. Jennifer Probst neemt me helemaal mee in deze boeken. Ik ben zeer benieuwd wat er nog volgt. Ik ben ook bijna klaar met 'Zomer' van Lis Licassen. Dit boek verschijnt pas in april, maar ik kan nu al wel verklappen dat het weer een geweldig boek is!

b161cc74ab2bea9cb4097d34a092f0b8.jpgMarleen: Ik heb tijdens mijn trip naar New York het laatste boek in de Calendar girl-serie-serie van Audrey Carlan gelezen. Ook ben ik bezig in de young adult Phobos en in de thriller Ragdoll voor een leesclub! Ik heb daarnaast ook allerlei taken die op mij wachten, dus hopelijk genoeg tijd om wat meters in de boeken te maken! 

c2972b21fa28e57775b43cfe7d735d88.jpgMarieke: Op dit moment lees ik Miss Match, het tweede deel van de drieluik van Astrid Harrewijn, een vrolijke feelgood en af en toe lekker hilarisch. Ook heb ik Loze ruimte, columns van Georgina Verbaan open staan. Elke dag een paar is leuk voor even tussendoor. Verder ben ik begonnen in Cinder van Marissa Meyer, daar had ik afgelopen tijd zoveel van gehoord en ik moet zeggen het is nu al heel bijzonder. Ook heb ik een luisterboek voor onderweg Schaduwkinderen, van Linda Jansma, weer een hele nieuwe manier van 'lezen'. En er ligt flinke stapel voor me klaar, ik hoef me voorlopig nog niet te vervelen.

59eff947448a6eaedde98803ecbe3888.jpgSanne: Op dit moment heb ik een beetje een dip. De after-winter-blues of wanneer-komt-de-lente-kriebels. De laatste weken werd ik geveld door griep en nu ben ik wat futloos. Ik denk dat ik toe ben aan wat frisse wind en daarom de boeken Het energieke vrouwen voedingskompas en Ikigai uit de kast heb gepakt. Daarnaast lees ik ook nog in Pauwl, dat ik op Hebban won. Het boek geeft een kijkje in het leven van Paul, hij heeft autisme, en bestaat uit korte verhaaltjes die zijn geschreven met een vleugje humor.


044cca4a904c94e6a660b51d1bc0cca1.jpgJanneke: Ik heb voor Hebban Waar ik ook heen ga van Fioly Bocca aan het lezen. Ik werd niet zo enthousiast van de sticker: voor lezers van Eat Pray Love want daar ben ik geen fan van. Maar dit boek heeft me helemaal in zijn ban. Vandaag ga ik hem uitlezen en daarna verder in Dans van schaduwen van Yelena Black

We zijn ook benieuwd wat jullie nu aan het lezen zijn, laat een reactie achter onder deze blog, we kijken uit naar bijzondere leestips.



Reacties op: We love Feelgood leest Maart 2017

Meer informatie

Gerelateerd