Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lucinda Riley wint de Hebban Feelgood Clubprijs met De zeven zussen

op 17 augustus 2018 door

Lucinda Riley is de winnaar van de eerste Hebban Feelgood Clubprijs 2018. Met het boek De zeven zussen wist zij de meeste stemmen te bemachtigen van het Hebban-lezerspubliek. De Hebban Clubprijzen werden dit jaar voor het eerst uitgereikt.

Tussen 16 juli en 5 augustus 2018 konden Hebban-lezers stemmen op hun favoriete boek van de eerder bekendgemaakte shortlist, die werd samengesteld door de Hebban Feelgood Club. Riley kwam als winnaar uit de bus.

"Wat zijn wij blij dat De zeven zussen van Lucinda Riley heeft gewonnen. De zeven zussen is het eerste deel uit de ongekend populaire serie. De prettige schrijfstijl en een boek vol romantiek, geschiedenis en mysterie maakt het tot een pareltje onder de feelgood boeken. De zeven zussen is een adembenemend verhaal en een terechte winnaar." - Hebban Feelgood Club

Eerder las Sanne het boek samen met trouwe volgster van de spot Elly. Zij waren erg enthousiast en het regende reacties onder het buddyread-artikel. Niet veel later verscheen het boek ook op Sanne haar lijstje met 25 mooiste boeken.
In het artikel De vrienden van Feelgood, waarin onze volgers die keer vertelden over de historische roman, werd De zeven zussen ook genoemd door Amarins:

"Mijn favoriet is toch echt De zeven zussen van Lucinda Riley. Een boek wat recent uitgekomen is. Wat een toppertje. Het is het eerste deel van zeven delen. Een serie die gaat over zeven geadopteerde meisjes die na de dood van hun vader op zoek gaan naar hun roots. In het eerste deel wordt van de oudste van de meisjes een prachtig verhaal verteld waar steeds gewisseld wordt van heden naar verleden. Zo kom je erachter waar het meisje vandaan komt en waarom haar leven zo gelopen is. Deel 2 ben ik aan begonnen en leest net zo lekker weg! Waar ik dacht geen fan te zijn van een historische roman bleek het dus toch anders. Er volgen er meer in dit genre, dat weet ik nu zeker!"

Readalong

Velen van jullie hebben het boek De zeven zussen wellicht al gelezen, maar mocht je het nog eens willen lezen of het nu zeker willen gáán lezen, dan hebben wij goed nieuws: we organiseren een readalong rondom dit fantastische boek. En we mogen óók nog een exemplaar van De zeven zussen weggeven. Hoe tof is dat?! Houd onze pagina in de gaten!

fa881afd1c93d46d23694b1a6366fd5b.jpgAndere kanshebbers waren:  

 

De prijs wordt uitgereikt tijdens Hebban Live, een groot lezersevent op 30 september bij Boekhandel Donner in Rotterdam.

We feliciteren Lucinda Riley met de winst en danken onze volgers en Vrienden voor het uitbrengen van hun stem!

 



Reacties op: Lucinda Riley wint de Hebban Feelgood Clubprijs met De zeven zussen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Lucinda Riley

Lucinda Riley

Lucinda Riley werd in 1965 in Ierland geboren, en na een vroegere carrièr...

Dani Atkins

Dani Atkins

Dani Atkins is geboren en getogen in Londen. De vele uren die ze in de Londense ...

Mechtild Borrmann

Mechtild Borrmann

Mechtild Borrmann (Keulen, 1960) begon pas na een carrière als dans- en theaterp...

Susan van Eyck

Susan van Eyck

Susan van Eyck schrijft en fotografeert. Ze woont met haar man en twee kinderen ...

Colleen Hoover

Colleen Hoover

Colleen Hoover (1979) is een wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie wie...

Sarah Lark

Sarah Lark

Sarah Lark (pseudoniem van Christiane Gohl - 1958) boekte internationaal groot s...