Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Veranderingen van Elizabeth Jane Howard (Cazalet-kronieken #5)

op 14 maart 2019 door

Op 15 april verschijnt het vijfde en laatste deel in de historische Cazalet kronieken van Elizabeth Jane Howard, een later geschreven (2013) toevoeging aan de tussen 1988 en 1995 geschreven delen.

De Cazalet-kronieken

#1. Lichte jaren

#2. Aftellen

#3. Verwarring

#4. Bevrijding

#5. Veranderingen

Veranderingen

Het is halverwege de jaren ’50. De baronie is overleden, en met haar lijkt een heel tijdperk voorgoed verdwenen. Hoewel de oorlog al tien jaar achter de Cazalets ligt, voelen haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen nog steeds de naschokken ervan. Het familiebedrijf wankelt, maar de broers Hugh en Edward kunnen het sinds Edwards scheiding van Villy vrijwel nergens over eens worden, en Rupert is te aarzelend om de doorslag te geven. Edwards dochter Louise, inmiddels gescheiden, is de maîtresse van een rijke getrouwde man. Haar nichten Polly en Clary proberen het huwelijk en moederschap te combineren met hun professionele ambities. Maar het is de opofferingsgezinde Rachel die voor de grootste uitdagingen zal komen te staan wanneer ook het voortbestaan van hun geliefde Home Place op het spel staat.

Lees hier een voorpublicatie



Reacties op: Veranderingen van Elizabeth Jane Howard (Cazalet-kronieken #5)

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard

Elizabeth Jane Howard (1923-2014) is een van de grootste schrijvers van het naoo...