Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Veranderingen - aflevering #2: juli 1956 - januari 1957

op 01 april 2019 door

Update 3 april: Vraag 3 staat online (de eerste bij deze tweede aflevering). Morgen volgt vraag 4, dat is meteen de laatste voor deze week. Go for it! 

----------

De vragen bij aflevering twee 

VRAAG 3: Wat vond je ervan dat de 26-jarige Neville halsoverkop verliefd werd op de 15-jarige Juliet? Is dit een relatie met potentieel of zal het vuur even snel gedoofd zijn als het ontstaan is? Overdrijft Howard in haar boeken niet een beetje met de liefdesrelaties, die vaak niet bepaald traditioneel te noemen zijn? 

VRAAG 4: Net als in de eerste aflevering maakt de witte rat Rivers ook nu zijn opwachting. Een ietwat ongewone keuze als huisdier van Georgie. Aangezien we de Cazalets ondertussen zeer goed kennen, is volgende ludieke vraag vast een koud kunstje voor jullie. Noem twee (of meer) personages en het dier dat volgens jou het beste bij hen past. Het hoeft niet per se een dier te zijn dat je in je huis of tuin kunt houden, denk aan eigenschappen van mens en dier en laat je fantasie de vrije loop! 

----------

Op 1 april krijgt elke geselecteerde deelnemer de leeslink toegestuurd, met daarin aflevering 2. Aflevering 2 bevat de pagina's 93 tot en met 160 en gaat over de periode juli 1956 - januari 1957.

Let op: deze link mag absoluut niet verder verspreid of gedeeld worden. Bij misbruik volgt uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount. Zie ook de actievoorwaarden.



Reacties op: Veranderingen - aflevering #2: juli 1956 - januari 1957

Meer informatie

Gerelateerd