Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Veranderingen - aflevering #1: juni - juli 1956

op 25 maart 2019 door

Op 25 maart krijgt elke geselecteerde deelnemer de leeslink toegestuurd, met daarin aflevering 1. Aflevering 1 bevat de pagina's 1 tot en met 92 en gaat over de periode juni tot juli 1956.

Let op: deze link mag absoluut niet verder verspreid of gedeeld worden. Bij misbruik volgt uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount. Zie ook de actievoorwaarden.

In dit topic kunnen jullie deze eerste bijna 100 pagina's van Veranderingen bespreken, onder de leiding van Greet & Guy.

UPDATE 29 maart 2019: Vraag 2 online.

Negen jaar  na het einde van “Bevrijding” stappen we opnieuw binnen in het leven van de Cazalets.

Het overlijden van de baronie in 1956. Het boek begint met een pakkende binnenkomer die op een serene manier wordt weergegeven. Eens?

Vraag 1 a: Vanaf nu komen de kinderen van de baronie en de generaal zelf in de frontlinie te staan. Welke rol is weggelegd voor Rachel, denk/hoop je?

Vraag 1b:Het boek heet “Veranderingen”. Wat is volgens jou de belangrijkste wijziging in deze eerste aflevering? (het heengaan van de baronie niet in aanmerking genomen).

Vraag 2 a: Hoe denk je over Louise (die ‘lieve’ Louise?), na het lezen van deze aflevering? Wat verwacht je nog te lezen over haar?

Vraag 2 b: De aflevering eindigt met de “jonge mannen”. Welk personage zou je graag dieper uitgewerkt zien in het vervolg van “Veranderingen”? Waarom?

Vraag 2 c: Ben ik de enige die stiekem ergens hoopt dat ‘monnik’ Christopher opnieuw in het verhaal stapt? Of vind je het goed zo?



Reacties op: Veranderingen - aflevering #1: juni - juli 1956

Meer informatie

Gerelateerd