Advertentie

Verwarring - aflevering #1 (18 april)

op 17 april 2018 door

Update 20/04: We zijn vertrokken, vraag 1 staat klaar! Pas op, deze eerste vraag bevat spoilers! Zaterdag en zondag volgen de vragen 2 en 3. 

-----

Aflevering #1 is vanaf 18 april te lezen. Veel plezier!

Let op: de link die je in de mail ontvangt is strikt bedoeld voor jou en niemand anders. Delen mag absoluut niet. Bij misbruik volgt in ieder geval uitsluiting voor de volgende afleveringen, maar mogelijk ook van alle Hebban acties en het blokkeren van het Hebbanaccount.

-----

DE VRAGEN

Vraag 1: Louise heeft voor Michael gekozen en stapt in het huwelijksbootje. Haar gedroomde toneelcarrière komt daarmee op een wel heel laag pitje te staan. Al heel snel ontdekt ze dat het huwelijk niet bepaald rozengeur en maneschijn is. Wat vind je van Louises negatieve gevoelens ten opzichte van haar zwangerschap, kun je die begrijpen? Wat vind je van de afwezigheid en het gedrag van Michael? 

Vraag 2: Een deel van deze eerste pdf-file is gewijd aan Polly en Clary. Je merkt aan verschillende dingen dat ze volwassen worden. Kun je daarvan voorbeelden geven? Hoe denk je dat het beide meisjes de komende jaren zal vergaan? Gaan ze een opleiding volgen, gaan ze een baan aannemen of storten ze zich in de armen van een of andere jongeman? 

Vraag 3De inhoudstafel van dit boek doet vermoeden dat de aandacht vooral naar Louise, Clary en Polly zal uitgaan. De andere personages die we in de twee vorige boeken leerden kennen, zullen waarschijnlijk nog slechts zijdelings voorbijkomen. Vind je dat een goede keuze van de auteur of is er iemand waar je echt meer over wil weten? Denk aan Christopher, Angela, Nora, mevrouw Cripps, ... Reacties op: Verwarring - aflevering #1 (18 april)

Meer informatie

Gerelateerd

Gesponsorde boeken