Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

2. Cover, titel en verwachting (tijd voor Buzz #1)

op 29 november 2021 door

Eén dezer dagen valt Anomalie bij je in de bus en kun je je eerste bericht met #hebbanbuzz posten op social media. Zodra je het boek binnen hebt, mag je - voor je begint te lezen - de tweede opwarmvraag beantwoorden.

De cover
Boeken van onbekende, of minder bekende schrijvers moeten het in een boekenwinkel vaak hebben van hun uiterlijk.

2.a: Wat vind je van de cover (afbeelding, kleurgebruik, lettertype)?
2.b: Zou je het boek op basis van de cover opgepakt hebben in de winkel?

De titel
Volgens Wikipedia (link) is een anomalie een feit, of verschijnsel, of tegenspraak in een theorie die binnen een bepaald model of paradigma niet verklaard kan worden.

2.c: Hoe passend denk je dat deze titel is?

Je verwachting
Je hebt je ingeschreven voor Anomalie en zeer waarschijnlijk heb je ook de eerste hoofdstukken bij de aankondiging gelezen.

2.d: Wat is de belangrijkste reden voor je inschrijving, en wat zijn je verwachtingen van dit boek/het verhaal?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buzz #1

aca86ef2fdfa65675071771b45b306c0.png

BUZZ - heb jij al gebuzz'd vandaag?

Het is tijd voor #hebbanbuzz nummer 1 - meld de ontvangst van het boek met een foto of een omschrijving van je verwachtingen op social media met hashtag #hebbanbuzz.

Volgende stap: lekker lezen en op naar buzz #2, de eerste leesupdateReacties op: 2. Cover, titel en verwachting (tijd voor Buzz #1)

Meer informatie