Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Leesclub

Bloedbroeders

Bloedbroeders

Welkom bij de leesclub rond Bloedbroeders, de nieuwste thriller van Guy Prieels (Uitgeverij Houtekiet). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Heb je een vraag over deze leesclub, mail dan naar: leesclub@hebban.nl


De deelnemers zijn bekend en de leesclub kan beginnen. Wie aan wil schuiven met een eigen exemplaar is van harte welkom!

De boeken zullen bij de meeste deelnemers aan de leesclub deze week binnenvallen. Met wellicht een lang Hemelvaartweekend kan er naar hartelust gelezen worden.
Let er wel op dat 'Bloedbroeders' geen thriller is in de enge zin van het woord. Het is een roman gebaseerd op waargebeurde feiten. Meer een faction-roman dus.
Op 15 mei verscheen oop 'We Love Lit' een artikel over de presentatie van 'Bloedbroeders' in Gent. Dat was een mooie bijeenkomst. De auteur, Guy Prieels, neemt actief deel aan deze leesclub en is bereid vragen te beantwoorden. Dat is een enorme meerwaarde voor deze leesclub. Maak daar dus gebruik van.

We beginnen met de leesclubvragen vanaf 29 mei (tenzij ik merk dat edereen het boek al uitgelezen heeft en staat te trappelen om aan de vragen te beginnen). Vanaf 29 mei wordt met korte tussenpozen van een paar dagen steeds een nieuwe vraag gepost. Ik volg niet helemaal het vertrouwde schema van vragen dat je aantreft op de 'vragen'-pagina, maar probeer ook wat andere vragen te stellen.

De leesclub eindigt op 23 juni.

Veel leesgenot met 'Bloedbroeders'

Jan Stoel


Tijd voor een voorstelrondje in het Leesclubcafé. Doe je mee met een eigen exemplaar? Dan kun je daar aanschuiven. Veel plezier!

Uitgelichte berichten

EINDVERSLAG 'BLOEDBROEDERS'

01 juli 2017 13 reacties

VRAAG 10. VERWACHTINGEN

19 juni 2017 22 reacties

Deelnemers leesclub

Wat we lezen

Bloedbroeders

Bloedbroeders

41


Coordinator

Jan Stoel

225 volgers
714 boeken
7 favoriet

 

Meer informatie