Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 7 Driessen: voormalig opera- en theaterregisseur

op 18 oktober 2019 door

Welke elementen gebruikt de auteur om het verhaal spanning, emotie en diepgang mee te geven? Denk daarbij aan perspectiefwisselingen, flashbacks/flashforwards en keuze voor de verteller (het vertelperspectief). Maar denk in het geval van Driessen in het bijzonder ook aan zijn voormalige beroep van opera- en theaterregisseur. Ontdekte je theatrale elementen? Wat vond je opvallend? 

En wat denk je over onderstaande opmerking van Leendert van der Sluijs over het decor (nu ja, de cover)? Wil Driessen ons ook op die manier iets vertellen? Of zou het gewoon toeval zijn?

Het schilderij is uit 1620! Het jaar van de Pilgrim Fathers, weet ik toevallig. Een groep religieuzen (heiligen) die revolutionair naar Amerika zeilde om in vrijheid een nieuw bestaan op te bouwen...! Wellicht doelt Driessen hierop. Dat de coverafbeelding in het boek niet vermeld staat, geeft te denken. Stond het wel vermeld, zou de link te expliciet zijn...

 Let op: Wil je antwoorden op iemand, klik dan op de grijze button 'Reageer' rechtsonder die opmerking. Gebruik de roze 'Plaats een nieuwe opmerking'-button helemaal onderaan alleen als je een losse opmerking wilt plaatsen.



Reacties op: Vraag 7 Driessen: voormalig opera- en theaterregisseur

Meer informatie