Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10 - Een laatste vraag en een mooie tip

op 30 december 2022 door

We zijn bij de laatste vraag van deze leesclubdiscussie aangekomen en dit keer mogen jullie aan de slag. Welke aspecten of onderwerpen van het boek zijn nog niet aan bod gekomen? Voor de zekerheid meld ik hier nogmaals dat er ook een topic is waar je een vraag aan de autuer kunt stellen. Dat hoeft niet maar mag wel. Ik zal aan Debbie vragen wanneer de auteur de vragen zou kunnen beantwoorden. 

De volgende stap is het schrijven van een recensie van minimaal 150 woorden voor diegene die dat nog niet gedaan heeft. Doe dit op z'n laatst op 3 januari op de boekpagina van dit boek. Vergeet daarna niet een pakkende quote uit jouw recensie (dus niet uit het boek), samen met jouw beoordeling in sterren uitgedrukt, te plaatsen bij het recensie-topic van deze leesclub.

Check ook even of je alle vragen beantwoord hebt. Hier en daar mis ik nog antwoorden van deelnemers op 1 of 2 vragen.

Als alle vragen beantwoord zijn, alle recensies geplaatst en alle quotes en sterren genoemd in het juiste topic, ga ik aan de slag met het maken van een eindverslag van deze leesclub. Maar nu eerst vraag 10.

Vraag 10

Vraag 10a.

Welke vraag over het boek, het verhaal, over grootvader, over de auteur of over de leeservaring is voor jou blijven liggen? Stel een vraag aan de andere deelnemers en beantwoord ook hier en daar een vraag van andere deelnemers.

Vraag 10b.

Welk boek zou je adviseren aan de deelnemers van deze leesclub? Is er een boek dat over een vergelijkbaar onderwerp gaat waar je de aandacht op zou willen vestigen? Of een boek met een vergelijkbare manier van schrijven dat je zou kunnen adviseren? 

 



Reacties op: Vraag 10 - Een laatste vraag en een mooie tip

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Steven Braekeveldt

Steven Braekeveldt

Steven Braekeveldt (°1960) is in het dagelijks leven CEO van Ageas Portugal. Maa...