Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 4 - Kenmerken van dit boek

op 15 december 2022 door

Wat maakt dit boek, speciaal, apart of bijzonder?

We lazen al op de cover dat de auteur vergeleken werd met Marquez, een Nobelprijswinnaar. Hiermee kan het zijn dat Anna Luyten iets wilde zeggen over de kwaliteit van het boek maar misschien nog meer het genre van het boek, de stijl van schrijven. Hoe kijken wij daar tegenaan?

Vraag 4

Vraag 4a.

Welke elementen in het verhaal maakt dit boek bijzonder, speciaal of uniek in zijn soort? Zijn er bijzondere aspecten te noemen?

Vraag 4b.

Als je dit boek aan iemand of aan een lezers-doelgroep zou moeten aanraden, aan wie zou dat zijn? Ook als je niet gecharmeerd bent van het boek zou je kunnen bedenken dat er wel een groep lezers is die er wel van zullen smullen. Of misschien weet je iemand in je omgeving die je het boek zou willen laten lezen? Als ook dat niet lukt: aan welke bekende persoon zou je het adviseren?

Vraag 4c.

Is er een auteur die je kunt bedenken of een boek dat je ooit hebt gelezen met een vergelijkbare schrijfstijl of wijze van opbouw of verhaalstructuur of inhoud?



Reacties op: Vraag 4 - Kenmerken van dit boek

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Steven Braekeveldt

Steven Braekeveldt

Steven Braekeveldt (°1960) is in het dagelijks leven CEO van Ageas Portugal. Maa...