Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De vloek van de kraaientoren van Michelle Harrison

op 01 november 2021 door

Michelle Harrison baseerde de drie zusjes uit haar nieuwste kinderboek De vloek van de kraaientoren op haarzelf en haar twee oudere zussen. Duik in een spannend magisch avontuur met het eerste deel van een betoverende avonturenserie en schrijf je in voor de Hebban Leesclub.

Michelle Harrison (1979) groeide op met verhalen. Haar oudere zussen lazen haar niet alleen voor, maar verzonnen ook eigen verhalen en tekenden daar bijpassende illustraties bij. Al vanaf jonge leeftijd wist Harrison dan ook dat ze zelf auteur en illustrator wilde worden.

Na de universiteit joeg ze haar droom na, terwijl ze als kinderboekenverkoper en daarna als redactieassistent werkte voor een kinderboekenuitgeverij. Inmiddels staan er twaalf kinderboeken op haar naam, waaronder de reeks over de drie zusjes Weddersinne. Het eerste deel, De vloek van de kraaientoren verschijnt op 10 november, vertaald door Esther Ottens.

De vloek van de kraaientoren

De zusjes Betty, Fliss en Charlie zitten vast. Het eiland waar ze wonen kunnen ze niet verlaten, omdat er een eeuwenoude vloek op hun familie rust. Als ze toch vertrekken en niet op tijd terug zijn, zullen ze de dood vinden. Op een dag erven de zusjes drie geheimzinnige magische voorwerpen, en het avontuur begint te lonken. Zouden ze hiermee in staat zijn de vloek op te heffen? Hun zoektocht naar de vrijheid leidt hen dichter naar het mysterie van de vloek en mondt uit in een race tegen de klok waar hun levens van afhangen...

Leesfragment

Een nieuwe kinderboekenreeks met drie zusjes, magie en avontuur? Dat klinkt heel wat lezers als muziek in de oren! Hieronder lees je alvast een fragment van De vloek van de kraaientoren. Is het inderdaad echt iets voor jou? Schrijf je dan hieronder in voor de leesclub.

Lees een sneak preview



Reacties op: De vloek van de kraaientoren van Michelle Harrison

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Michelle Harrison

Michelle Harrison

Michelle Harrison is een Engelse schrijfster en illustratrice. Voor ze fulltime ...