Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10 - Stel dat jij in het hoofd van een personage kon kijken…

op 24 december 2021 door

Stel je voor

Wat zou er gebeuren als je in de huid van een van de personages kon kruipen en even mee kon spelen in het verhaal van dit boek? Dat je mee mocht kijken en proeven van de magie van de matroesjka's, de zeemeerminspiegel of die bijzonder reistas. Zou je dan ingrijpen als het dreigde mis te gaan? Zou je iemand iets willen influisteren? Stel je voor...

2212eec0787a91a24b909e2537feba78.jpeg

Vraag 10

10a. Stel dat voor je in het hoofd mag kruipen van een van de personages en je mag een dan de andere personages iets in het oor fluisteren. Welk compliment of welke raad zou jij geven? Aan wie geef je deze raad en vanuit het hoofd van welk personage zou die raad komen?

 

10b. Heeft de auteur een sprankel magie op jou over kunnen brengen? Heb je het gevoel dat je geraakt bent door het magische stokje van haar schrijfstijl? En zo ja op welke manier? In positieve of in negatieve zin? Welke verwachtingen had je vooraf en over dit boek en zijn die wel of niet uitgekomen?

 

Dit was alweer de laatste vraag van deze leesclub. Dat betekent dat het tijd wordt voor de recensie. Je wil misschien wel eerst gewoon kerst gaan vieren? Dat kan prima, je hebt nog wel even hoor. Zorg ervoor dat de recensie op z'n laatst op 29 december geplaatst is. Vertel daarna bij het recensie-topic het aantal sterren dat je gaf en plaats een mooie quote uit je recensie.

 



Reacties op: Vraag 10 - Stel dat jij in het hoofd van een personage kon kijken…

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Michelle Harrison

Michelle Harrison

Michelle Harrison is een Engelse schrijfster en illustratrice. Voor ze fulltime ...