Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 2 - Hoe, waar, wanneer, wat in de wereld van Kraaiensteen

op 07 december 2021 door

Hoe zie jij het?

Michelle Harrison creëert een geheel nieuwe wereld voor ons. Om ons te helpen tekende ze er ook een kaart bij van de omgeving. Toch blijft er ook een kleine nevel hangen over de rest van de omgeving omdat de auteur het plan had om onze eigen fantasie te prikkelen. Waarschijnlijk heeft iedereen een ander beeld van de omgeving en de personages. Heerlijk toch?

Vraag 2

Omschrijf zo nauwkeurig mogelijk hoe jij het plaatje rondom Betty en haar zussen ingekleurd hebt. Gebruik gerust de informatie uit het boek maar ook het beeld dat je er zelf van gemaakt hebt. Als je deze vraag moeilijk, vindt helpt het misschien om je voor te stellen dat er een film van dit verhaal gemaakt wordt. Welke zaken vind jij dan belangrijk om toe te voegen?

 

2a.  In welke tijd speelt het (en waarom)?

2b. Welke kleren worden gedragen in jouw beleving?

2c. Hoe ziet de omgeving van Betty en haar zussen er volgens jou uit? 

2d. Welke weersomstandigheden zie je voor je?

 

Als je jouw antwoord gegeven hebt is het leuk als je vragen stelt bij de reactie van andere deelnemers. Bijvoorbeeld als je iets duidelijker omschreven wil hebben om het beeld van de ander te begrijpen.

 



Reacties op: Vraag 2 - Hoe, waar, wanneer, wat in de wereld van Kraaiensteen

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Michelle Harrison

Michelle Harrison

Michelle Harrison is een Engelse schrijfster en illustratrice. Voor ze fulltime ...