Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Vraag 10 - Wat leverde de discussie voor jou op?

op 11 juni 2021 door

Wat haalde jij uit de discussie


We zijn alweer aanbeland bij de laatste discussievraag van deze leesclub. Dit is het moment om ook nog vragen te stellen aan de andere deelnemers. 
Check nog even of je alle vragen hebt beantwoord. Na deze laatste vraag heb je nog enkele dagen de tijd om de recensie te plaatsen. Plaats deze op z’n laatst op dinsdag 15 juni. Schrijf bij het topic -schrijf je recensie- een mooie quote uit je recensie en plaats daar ook het aantal sterren dat je gaf voor dit boek.

Daarna ga ik aan de slag met het eindverslag. Maar nu eerst nog even vraag 10.

1e3f0d9d1805b1b65a3bb14f4279c97a.jpeg

 

Vraag 10

A.
Wat is voor jou het belangrijkste wat je geleerd hebt uit de leesclubdiscussie over dit boek? Bijvoorbeeld iets wat je zelf niet was opgevallen? Of misschien iets waar je meer inzicht in kreeg door het met elkaar te bespreken?

 

B.
Welke vraag over dit boek is blijven hangen? Wat is nog niet aan bod gekomen in de discussie dat je nog graag besproken zag? Wat wil je nog weten van de andere deelnemers over dit boek?Stel nu gerust jouw vraag hier en we gaan er nog even op in.

 



Reacties op: Vraag 10 - Wat leverde de discussie voor jou op?

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Sholeh Rezazadeh

Sholeh Rezazadeh

Sholeh Rezazadeh (1989) is dichter en schrijver. In een vorig leven in Iran was ...