Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stel een vraag aan Jeroen Guliker

op 14 oktober 2021 door

Jeroen Guliker (1966) is een Nederlandse schrijver van thrillers, spannende romans, columns en korte verhalen. Na ruim twintig jaar actief te zijn geweest in de evenementenbranche, besloot hij in 2007 het roer radicaal om te gooien en voor het fulltime schrijverschap te kiezen. Zelf noemt Guliker zijn eerste boek 'een goed gelukte kwajongensstreek', een baldadige uitspatting die uiteindelijk wél de basis zou leggen voor zijn schrijversbestaan.

Inmiddels staat de teller op zeven boeken. Na de roman Harde noten (2009) werd zijn thriller Verborgen vrucht (2011) door Crimezone.nl genomineerd voor de Crimezone Thriller Award als thrillerdebuut van het jaar. In 2013 verscheen de thriller Havana die werd opgevolgd door twee bundels met columns en korte verhalen (2015/2016). Onder het motto ‘Niet voor tere zieltjes’ maakt de lezer kennis met de soms harde, maar ook emotionele, dan weer hilarische kant van de schrijver. In 2021 verschijnt Stille dagen, zijn vierde thriller.

Stel je vraag

Hieronder kun je al je vragen aan de auteur kwijt. Pas in je vraagstelling nog wel een beetje op met spoilers.



Reacties op: Stel een vraag aan Jeroen Guliker

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jeroen Guliker

Jeroen Guliker

Jeroen Guliker (Haarlem, 1966) is een Nederlandse schrijver van thrillers, spann...