Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stille dagen van Jeroen Guliker

op 14 oktober 2021 door

Stille dagen is de nieuwste thriller van Jeroen Guliker, een spannend verhaal vol onverwachte wendingen die de lezer blijven verrassen. Op Hebban lees je een sneak preview van het boek en kun je je inschrijven voor de winactie die we met het boek organiseren.

Jeroen Guliker (1966) werkte twintig jaar in de evenementenbranche voor hij als fulltime auteur aan de slag ging. Naast thrillers schrijft hij ook spannende romans, columns en korte verhalen. Stille dagen is zijn vierde thriller, waarin Guliker opnieuw gebruikt maakt van zijn vlotte, rauwe en directe schrijfstijl.

Stille dagen

'Een goed geheugen weet wanneer het moet vergeten.'

'Het spijt me. Hij liet me geen keus. Ik heb alleen maar gedaan wat me is opgedragen. Zijn wil is wet, ik hoop dat je dat begrijpt,' fluister ik, waarna ik de kruiwagen kantel en haar ontzielde lichaam in het zwarte gat zie verdwijnen.

Mette Eradus is een ambitieuze officier van justitie in Amsterdam. Als ze na het overlijden van haar vader en een korte rouwperiode terugkeert naar het Openbaar Ministerie krijgt ze de leiding over het onderzoek naar een gruwelijke moord.

Al snel opent zich een beerput die een reeks duistere geheimen uit het verleden aan het licht brengt. Mette ontdekt dat haar band met het slachtoffer nauwer is dan ze op voorhand dacht. Ze beseft dat ze niet de juiste persoon is om het onderzoek te leiden, maar haar nieuwsgierigheid wint het van haar verstand.

Terwijl de puzzelstukjes een voor een op hun plek lijken te vallen, raakt ze meer en meer verstrikt in een web van leugens en bedrog. Wat is er destijds werkelijk gebeurd? Wie liegt? En wie niet? Hoe weerzinwekkend is de waarheid?

Leesfragment

Ben jij benieuwd naar deze spannende thriller van Nederlandse bodem, dat wordt aangeraden voor fans van Scandinavische thrillers? Hieronder lees je alvast een sneak preview! Spreekt Stille dagen je aan? Schrijf je hieronder in voor de leesclub.

Lees de sneak preview

Boektrailer



Reacties op: Stille dagen van Jeroen Guliker

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jeroen Guliker

Jeroen Guliker

Jeroen Guliker (Haarlem, 1966) is een Nederlandse schrijver van thrillers, spann...