Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Discussietopic week 2

op 08 februari 2020 door

In deze topic gaan we bespreken wat we tijdens week 2 gelezen hebben, citaten die je misschien hebt opgeschreven of vragen die je elkaar wilt stellen, passages die je zijn bijgebleven, dingen waarover jullie willen discussiëren, laat jullie volledig gaan zolang het maar over de hoofdstukken gaat van deze week.

Om orde in de mogelijke chaos te houden moet je de GRIJZE knop gebruiken om op iemand anders te reageren. Zo blijven de antwoorden op een specifieke vraag van een deelnemer mooi bij elkaar en krijgen we een mooi overzicht, geraken antwoorden niet verloren. Wil je een nieuwe stelling, vraag of opmerking aanmaken, druk dan gewoon op de roze knop.

En om de aftrap van week 2 te geven:

We zijn nu half op weg met Lev en Kolja op zoek naar een dozijn eieren, honger en kou volgen ons tijdens het verhaal, je leest bij de beide personages een overlevingsdrang, welk personage spreekt je het meest aan? En waarom? Zie je een ontwikkeling van de personages tijdens hun zoektocht?

 



Reacties op: Discussietopic week 2

Meer informatie