Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Stad der dieven de film

op 24 februari 2020 door

Er is in het begin al veel gezegd over Benioff de scenarioschrijver, in dit laatste discussiepunt willen we een stapje verder gaan. Jullie gaan de deuren openzetten van jullie eigen castingbureau! Laat je fantasie de vrije loop, je moet niet trouw zijn aan de leeftijd van de personages, met een beetje make up valt veel op te lossen. Er is wel een grote vereiste, wees trouw aan de karakters van de personages Lev & Kolja, we verwachten een stoere Kolja en een iets schuwere Lev. Als je echt op dreef bent, er zijn nog genoeg rollen om in te vullen, de onbevreesde roodharige Vika en de machtsbeluste kolonel.

De acteurs mogen van over de grenzen heen komen altijd fijn om wat opzoekwerk te verrichten en laat je kandidaten jouw lievelingsscène spelen, hoe kan je als castingdirector beter zien of jouw acteur wel in het plaatje past. Rol de rode loper uit en maak van stad der dieven een kaskraker!

Dus de opdracht:

Zoek acteurs voor jullie eigen film Stad der dieven en test hen door jullie lievelingsscène te laten spelen.



Reacties op: Stad der dieven de film

Meer informatie