Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Feelgood Friday met Jeanet Moorman

op 09 maart 2018 door

Op Feelgood Friday geven we graag het woord aan de vrienden van de Feelgood Club. Toen we hoorden dat Jeanet op 1 maart haar televisiedebuut ging maken bij Koffietijd wilden we daar natuurlijk alles van weten. Jeanet schreef er de volgende column over.

- door Vriend van de Feelgood Club Jeanet Moorman –

fd80eefca1ae97ba29727ab83386947d.jpg

Dinsdagavond half zes sta ik rustig in de keuken uien voor de hutspot te snijden, tot de telefoon gaat. Ik neem op en krijg van een collega te horen dat ik een mevrouw van Koffietijd terug moet bellen. Zij had op Hebban.nl gelezen dat ik het boek van Isabel Allende: De winter voorbij had gelezen. En dat ik als boekverkoopster bij de Bruna in Lochem werk  was mooi meegenomen.

Ik werd natuurlijk totaal overvallen en had nogal haast want ik moest om half zeven met de hond bij de dierenarts zijn. Toch maar gelijk terug gebeld. Het ging om de vraag of ik, samen met andere mensen, in de uitzending van Koffietijd live iets wilde komen vertellen over het boek. Ze willen een nieuwe boekenclub opzetten, waarbij er telkens in de uitzending een boek wordt besproken.

Tja, deels omdat ik overvallen werd, maar ook omdat ik dacht: ‘Zo’n vraag krijg je nooit meer’ heb ik gezegd dat ik wel mee wil doen.

Na nog wat heen en weer gebeld te hebben was het vanmorgen zo ver. Kom ik met Ruben, mijn zoon, op het terrein aan, is er een portier. Hij vroeg wie wij waren, checkte dit en toen mochten we doorrijden. Daar werden we door twee dames verwelkomd en naar binnengebracht.

In een soort wachtkamer, hebben we kennis met elkaar gemaakt, Soraya, Jeanet en ik. Heel toevallig nog een Jeanet en dat je het ook nog op dezelfde manier schrijft was helemaal bijzonder.

In de kleedkamer van Loretta Schijver

f4d59657fb7842f5fc8f112af3fb7f59.jpgEerst mochten we in de schmink, dit was al een belevenis op zich. We mochten met zijn drieën in de kleedkamer van Loretta Schrijver en werden na elkaar geschminkt. Ondertussen kregen we vast een zendertje om.

We zouden nog een korte rondleiding en uitleg krijgen, alleen daar is jammer genoeg niets meer van terecht gekomen. En daar zaten we ineens op de bank en begon de opname.

41f44f1c2f0673a03ed19aad9e473d5b.jpg
Het was super leuk om te doen, de tijd ging heel snel en voor we het wisten, was het al afgelopen. Wat een ontzettend aardige mensen daar allemaal. Loretta kwam na afloop nog even bij ons staan, wat een leuke spontane vrouw. Ze zag dat Ruben een foto van mij maakte met de gevulde courgette die we mochten proeven (deze was tijdens de uitzending gemaakt) en ging spontaan naast mij staan om een foto te maken.

Ervaring rijker

En dan…

Lees je de berichtjes van je vrienden en familie, allemaal heel enthousiast, maar zelf had ik nog niets gezien. Nadat ik het thuis via uitzending gemist terug had gezien, vond ik het hartstikke leuk geworden.

Ik ben blij dat ik ‘ja’ heb gezegd want meestal doe ik dat niet. En ik ben een hele ervaring rijker. …..

Benieuwd geworden naar het optreden van Jeanet, dan is hier de uitzending  terug te zien.



Reacties op: Feelgood Friday met Jeanet Moorman

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Isabel Allende

Isabel Allende

Isabel Allende (1942) is een Chileense schrijfster. Als diplomatendochter r...