Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Readathoncafé: Samen lezen we 'Voor jou' van Jojo Moyes

op 01 februari 2018 door

Yes, de readathon rondom de boeken van Jojo Moyes over Louisa Clark is van start gegaan! Vanaf 1 februari (her)lezen we samen hier op WLFG Voor jou, Een leven na jou en Voor mij. In dit topic staat het eerste deel over Louisa en Will centraal en kletsen we erop los. Jij doet toch ook mee? 

Zoals hier al werd uitgelegd organiseren we in februari en maart een readathon om de publicatie van Voor mij te vieren. We (her)lezen samen de boeken en beginnen natuurlijk met het eerste deel! 

In dit topic kun je alles kwijt over het eerste boek! Wil je iets inhoudelijks bespreken? Wacht dan even totdat iedereen het boek uitheeft (om spoilers te voorkomen). Heb je een leuke leesclubvraag? Stel 'm gerust! 

Op donderdag 15 februari wordt er een tweede topic rondom Een leven na jou geopend en gaan we van start om dit boek te (her)lezen. Natuurlijk zal dit topic geopend blijven en kunnen we hier gezellig doorkletsen en het boek verder bespreken. De deadline is absoluut geen verplichting (want lezen moet een feestje blijven), maar het zou leuk zijn als je rond de vastgestelde data weer inhaakt met het volgende boek. Wel zo gezellig, toch? 

Veel leesplezier en hopelijk zien we je heel vaak hier terug!

SPOILER ALERT

In de reacties onder dit artikel kunnen spoilers staan, dus je bent gewaarschuwd!



Reacties op: Readathoncafé: Samen lezen we 'Voor jou' van Jojo Moyes

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jojo Moyes

Jojo Moyes

Jojo Moyes (1969) is een Britse romanschrijfster en journaliste. Haar eerste boe...