Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

We love feelgood leest: april 2017

op 04 april 2017 door

Met de komst van de lente en de zon hebben we ook weer veel zin om fijne Feelgood boeken te lezen. Maar niet alleen Feelgood, wij houden net zo goed van een thriller, een mooie roman of iets totaal anders.

Wat lezen de dames van de club van 10 Feelgood op dit moment? Marieke verzamelde alle titels:


e968660466a29822ce6515d61f2233a0.jpgRenate: Ik ben b
egonnen aan de Herkansing van Anneke Kleine Staarman, tot nu toe een leuk boek, over Carmen Gutierrez die als secretaresse bij een advocatenbureau is gaan werken, verder kan ik er nog weinig over zeggen, maar hij leest lekker weg, leer ook nog zinnetjes Spaans.
Daarna begin ik aan de nieuwe Sophie Kinsella Mijn niet zo perfecte leven voor onze eigen leesclub, zin in, en ben heel benieuwd. en verder zie ik wel wat er gaat volgen, vast weer een hoop moois, tussendoor nog een boek kopen tijdens de Boekenweek en dan met het geschenk reizen samen met mijn moeder, tante en nichtje (kleine traditie).

e489b2a0c64f780ddaf1855db9311e89.jpgHelma: Er ligt weer een hele stapel leuke boeken op me te wachten. Ik ben net begonnen in Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella voor onze eerste We Love Feelgood Leesclub. En daarna wordt het kiezen uit Angel van Elisabeth Taylor (niet de filmster), De meisjes van Manhattan van Fiona Davis en De kleur van liefde van Elly Koster. En dan ligt er ook nog de thriller De droogte van Jane Harper naar me te roepen samen met Solitude van Jeroen Thijssen. Ik hoef me vooropig nog niet te vervelen!

b161cc74ab2bea9cb4097d34a092f0b8.jpgMarleen: Ik heb nu zoveel boeken liggen die ik dolgraag wil lezen dat ik nu elke week een mini-TBR maak met boeken die ik graag wil lezen. Zo staat er elke week een stapeltje met boeken waar ik regelmatig langsloop en nog sneller een boek erbij pak! Op dit moment ben ik bezig in een aantal young adults (Scarlet / Marissa Meyer en Verdwenen - Tara Altebrandoen liggen de nieuwe boeken van Sophie Kinsella, Christina Lauren en Marina Folkers op mij te wachten (Mijn niet zo perfecte leven, Stouter 4 en Zoektocht terug). Ook mag ik het nieuwe boek van Clare Mackintosh (Ik zie jou) als vooruitexemplaar lezen. Heel veel boeken waar ik waarschijnlijk stuk voor stuk van ga genieten! Mag ik een extra dag in de week, alsjeblieft? 

a73d6356a20a6dfd8992122affbb929e.jpgMandy: Ik lees op dit moment, hoe kan het ook anders, Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella, omdat we die mogen lezen voor onze eigen leesclub.  Daarnaast ben ik in het boek De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry bezig van Rachel Joyce voor de buddy read met Lore. Twee komische en heerlijke feelgood-boeken.




7eec8c7bed8bb05b1569bbd5d68f85ef.jpg
LoreDoor de gigantische stapel boeken die op me ligt te wachten en ook een persoonlijke reading challenge ben ik op dit moment meerdere boeken aan het lezen. Dit is absoluut niet mijn gewoonte maar ik kon absoluut niet kiezen. Allereerst ben ik bezig in Harry Potter en de geheime kamer van JK Rowling. Ik had nog nooit Harry Potter gelezen dus ik heb mezelf voorgenomen dat ik elke maand één boek lees. In maart ging het er niet van komen dacht ik, tot een vriendin van mij me verplichte. Zodoende lees ik nu Harry Potter, hopelijk uit tegen 1 april. Als tweede boek lees ik Onvoorwaardelijk van Colleen Hoover. Dit was een kerstcadeautje voor mezelf. Ik ben een grote fan van Colleen Hoover! Als derde en laatste boek lees ik De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry van Rachel Joyce. Dit boek lees ik voor de buddy-read met Mandy. Ik heb dus nog werk voor ik deze uit heb. Daarna staat Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella op de planning. Boeken genoeg, nu nog voldoende leestijd. 

0a66853eeb6056e0ba35189121033b63.jpgDiana: Ik heb afgelopen week Cinder van Marissa Meyer dichtgeslagen en ik vond dit echt een topper! Ik hou van sprookjes en de manier hoe dit uitgewerkt is, is fenomenaal. Inmiddels ben ik bezig met Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella, net zoals de rest voor de leesclub. Deze maand staan, of liggen in mijn geval, nog op de planning: 4 seizoenen van Stephen King (even wat anders), Laatste kans van Abbi Glines (hoe loopt het af met de twee hoofdpersonages?) en Achtbaan van Stephen King. Als ik doorlees geniet ik ook nog even van Je was van mij van Abbi Glines deze maand. Genoeg om naar uit te kijken!

d11132ac28250cdd12b8ed4d3adf9c70.jpgNathalie: Ik ga op vakantie naar een zonnig eiland en neem mee: een koffer vol boeken! Uiteraard de nieuwste Sophie Kinsella voor onze leesclub. Verder liggen op de stapel Versplinterd van Dana Atkins en Hotel aan zee van Maeve Binchy. Ik had nog nooit iets van Santa Montefiore gelezen en met een liefde in Fairfield Park ga ik daar deze vakantie verandering in brengen.




c2972b21fa28e57775b43cfe7d735d88.jpgMarieke: Op dit moment heb ik een verhalenbundel liggen waar ik om de dag een verhaal uit lees: Passievol van Oostland literair. Bijzondere korte verhalen. Een samenwerking tussen bibliotheek Oostland en plaatselijke schrijvers. Daarnaast lees ik Cesar van Matthijs Kleyn, die openhartig verteld over de vroeg geboorte van zijn zoon, de ziekenhuisbezoekjes en het vader zijn. Voor de afwisseling ben ik begonnen in de thriller Mea culpa van Clare Mackintosh die al lang op mijn NTl lijstje stond, voorlopig is het allemaal nog een onduidelijke toestand, ik hoop dat de spanning nog toe gaat nemen. En de feelgoodboeken:  De patissier van Parijs van Laura Madeleine en Zoektocht terug van Marina Folkers zijn deze week aan de beurt.

59eff947448a6eaedde98803ecbe3888.jpgSanne: Ook mijn stapeltje met te lezen boeken is flink gegroeid. Ik heb er afgelopen weken een planning en prioriteitenlijstje bij aan moeten leggen. Stuk voor stuk liggen er heerlijke boeken op deze stapel, waar ik met veel plezier naar uit kijk. Op dit moment luister ik onderweg naar Dochter vermist van Mikaela Bley. Gelukkig kan ik dit heftige verhaal afwisselen met ultieme feelgood: ik lees de nieuwste Sophie Kinsella, Mijn niet zo perfecte leven.


044cca4a904c94e6a660b51d1bc0cca1.jpgJanneke: Ik heb deze maand Dans van schaduwen van Yelena Black gelezen en ik kan niet wachten om in het vervolg te beginnen. Maar ik ben eerst nog mijn buddyboek: Het land met de gouden kust van Sarah Lark aan het lezen. Heerlijk verhaal maar bijna 700 bladzijdes! Dus daar heb ik wel even voor nodig. Daarna ligt natuurlijk ook nog Mijn niet zo perfecte leven van Sophie Kinsella op me te wachten. Kortom genoeg te lezen nog! 




Veel afwisseling in onze boeken, met één gemeenschappelijk boek, de nieuwste van Sophie Kinsella die we lezen in de We Love Feelgood leesclub. Wil je ook meelezen met een eigen exemplaar? Dat kan, klik hier: Kinsella WLGF leesclub.

In welk boek ben jij aan het lezen? Laat het ons weten in een reactie, we zijn benieuwd.

 


Reacties op: We love feelgood leest: april 2017

Meer informatie

Gerelateerd