Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Welkom bij de Feelgood Club

op 18 januari 2018 door

Het is jullie vast niet ontgaan: we hebben een prachtige nieuwe lay-out en een nieuwe naam! We laten de naam Club van 10 waaien (hoe toepasselijk met dit stormachtige weer) en we omarmen onze nieuwe naam: De Feelgood Club.f89d4f8d9912360b660a1ac5fbedcdb6.jpg

Binnenkort zijn we met onze nieuwe naam makkelijk terug te vinden op het speciale Door Lezers kanaal waar alle Clubs een plaatsje krijgen. Wekelijks, op Feelgood Friday, wordt op het kanaal een van de artikelen van onze spot uitgelicht. Daar kan je ook onze feelgood boekenlijst, met alle boeken die we bespreken op onze spot, terugvinden.

De Feelgood Club is voor alle lezers die het feelgood genre een warm hart toedragen. Wij (Diana, Nathalie, Janneke. Lore, Marleen, Mandy, Marieke. Helma, Renate en Sanne) blijven als vanouds feelgood promoten met uiteenlopende artikelen, tips voor mooie boeken en  interviews met auteurs. We spelen in op de actualiteit en houden jullie op de hoogte van al het moois dat feelgood te bieden heeft.

De Feelgood Club: voor lezers, door lezers

Wat wel verandert is dat we graag veel meer samen met jullie willen gaan doen.  Een eerste stap daarvoor is al gezet: we hebben jullie uitgedaagd  om samen met een van ons een boek te lezen voor een buddyread. De eerste contacten zijn inmiddels al gelegd!

Daar blijft het niet bij. Er staan nog veel meer leuke dingen op stapel. Achter de schermen zijn we druk bezig met brainstormen en ook jullie ideeën zijn welkom. Dus hebben jullie een voorstel voor een leuke Club activiteit? Laat het ons in een reactie hieronder weten.

Wij hebben er zin in! Jullie ook?

 



Reacties op: Welkom bij de Feelgood Club

Meer informatie

Lijsten

Feelgood

op 16 januari 2018 door Renate 7 boeken 7 volgers 1 reactie 1 like