Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Hebban vandaag

Listmania /

De Zomerlezen Oranje Week: Boekentips voor sportliefhebbers

door Hebban Crew 19 reacties
Eindelijk kunnen we weer genieten van een volle sportzomer. Het EK voetbal, Formule 1, de Olympische Spelen en de Tour de France – op hoge snelheid halen we in wat we hebben moeten missen. Daar horen natuurlijk sportboeken bij voor elke liefhebber. Met deze listmania doe je inspiratie op voor een allround sportzomer!

Voetbalbiografieën

Dat het voetbal sport nummer 1 is in Nederland wordt wel duidelijk uit de vele boeken die erover geschreven worden. Vooral biografieën van verschillende voetbalhelden vinden hun weg naar de boekenplanken. Van oude legenden tot jonge spelers.

Nog meer voetbal

Naast biografieën wordt er ook heel wat over het spel zelf geschreven. Bijzondere prestaties uit onze sportgeschiedenis, een bijzonder seizoen voor een bepaalde club, een rondreis langs verschillende stadions of de weg naar een overwinning.

Formule 1

Ook Formule 1 kent vele fans, en dat is sinds de successen van Max Verstappen alleen maar gegroeid. Natuurlijk is hij niet de enige succesvolle Formule 1-coureur en zijn er ook verschillende andere biografieën om van te genieten. Of lees alle ins en outs over de organisatie, de verschillende circuits en meer.

Nog meer sport

Is jouw meest geliefde sport er eentje die wat minder in de algemene belangstelling staat? Gelukkig zijn er meer dan genoeg mede-fans, die er ook graag boeken over schrijven. Zo zijn er heel wat mooie werken te vinden over wielrennen, schaatsen en de Olympische Spelen. Maar ook tennis, volleybal, boksen en hardlopen vinden een plekje in deze listmania.

De Oranje Week

Supporters van Oranje komen aan hun trekken gedurende dé sportzomer van 2021. In de Oranje Week is er uiteraard veel aandacht voor sportboeken, maar ook andere oranje thema's worden niet geschuwd. De Oranje Week speelt van maandag 21 juni tot en met zondag 27 juni.

Meer spannende leestips

Welk sportboek is jouw favoriet? Tip het hieronder!Over de auteur

Hebban Crew

2540 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: De Zomerlezen Oranje Week: Boekentips voor sportliefhebbers