Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Joyce Remmerswaal

Hebban is op zoek naar de duizend mooiste Nederlandstalige boeken aller tijden. Lezers kunnen hun persoonlijke top 25 samenstellen met de mooiste boeken die ze ooit hebben gelezen. Op basis van al deze persoonlijke favorieten wordt in september de eerste Hebban 1000 gepubliceerd. Vandaag de top 25 van Joyce Remmerswaal, lid van de Hebban Thriller Club.

Joyce Remmerswaal is lid van de Hebban Thriller Club en heeft door leesclubs, meet en greets en evenementen al vele vrienden gemaakt met dezelfde passie voor lezen. Ze leest vooral thrillers met af en toe een uitstapje naar een roman of feelgoodboek. Haar lijst van nog te lezen boeken groeit alleen door enthousiaste reacties van lezers op de site. Haar droom: de Staatsloterij winnen zodat ze een heel jaar vrij kan nemen om haar nog te lezen boeken in te halen.

Mijn 25 mooiste boeken...

'Pfff, mijn 25 mooiste boeken selecteren, daar moest ik wel even over nadenken. Het grootste criterium was voor mij of het verhaal me nog steeds bijstaat en/of ik tijdens het lezen het gevoel had nog nooit zo'n goed boek te hebben gelezen. Werd ik tijdens het lezen van mijn sokken geblazen en vond ik het heel erg jammer dat het boek uit was. Veel thrillers in de lijst, ik ben een echte thrillerfan, maar ook een aantal romans. Uiteraard ook een Harry Potter-boek, dat moest er in. Ik heb ze allemaal verslonden. Na mijn nummer 1 is de lijst in geheel willekeurige volgorde; ik kan ze echt niet in volgorde zetten, dat is een onmogelijke taak.'

Joyce Remmerswaal

Mijn nummer 1

Ik ben Pelgrim van Terry Hayes

1
2
3
4
5

Bekijk hier de complete top 25

Meer top 25's

 

Wat zijn jouw 25 mooiste boeken ooit?

Op hebban.nl/1000 kun je nu ook jouw persoonlijke lijst van vijfentwintig mooiste boeken die je ooit las samenstellen. Een prachtige trip down memory lane. Want welke boeken maakten in jouw leven een onuitwisbare indruk? Om welke boeken heb je het hardst gelachen of gehuild? Welke trokken je uit je leesdip of heb je heel vaak getipt aan vrienden, familie of collega's? Dat zijn de boeken die een plekje op jouw Top 25 Mooiste Boeken verdienen.

Om een top 25 aan te maken heb je een (gratis) Hebban-account nodig. Je bepaalt zelf of de lijst die je maakt zichtbaar is voor iedereen, alleen voor leden of alleen voor jezelf. Je top 25 is natuurlijk een levend document. Je kunt hem het hele jaar door aanpassen.

Inspiratie nodig? Bekijk hier de populairste top 25's van Hebban-lezers.

Klik hier en begin direct!

Over de auteur

Hebban Crew

2125 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Hebban 1000 | De 25 mooiste boeken van Joyce Remmerswaal

 

Gerelateerd

Gesponsorde boeken