Advertentie

Hebban vandaag

Community /

Welkom op het 'Door lezers'-kanaal!

door Hebban Crew 4 reacties
Dat Hebban de leukste site voor lezers is dat wist je al. Dat Hebban ook steeds meer de site dóór lezers is, wist je misschien nog niet maar daar gaan we vanaf maandag 29 januari a.s. verandering in brengen. Op het gloednieuwe 'door lezers'-kanaal maken onze ambassadeurs en een keur van enthousiaste bloggers de dienst uit. Met elke dag een nieuw artikel van een van onze Hebban genreclubs is er altijd iets te beleven!

Wij zijn gek op ze, onze genreclubs. Op hun spots We Love CrimeWe Love FeelgoodWe Love YAWe Love Lit en We Love Scifi & Fantasy trakteren ze de liefhebbers van hun genre al vele maanden op de leukste artikelen over boeken en auteurs. Lezers voor lezers. Sinds eind vorig jaar hebben we ook The Hebban Readers Club die zich stort op de nieuwste boeken in het Engels taalgebied. Vanaf maandag lichten we elke dag een artikel van één van de genreclubs uit in het nieuwe kanaal.

Naar het 'door lezers'-kanaal

 

De publicatiekalender

Maandag: We Love Crime
Dinsdag: We Love Scifi & Fantasy
Woensdag: We Love YA
Donderdag: We Love Lit
Vrijdag: We Love Feelgood
Zaterdag: The Hebban Readers Club

De Hebban genreclubs

Maak kennis met onze Hebban genreclubs en geniet van de leukste artikelen, listmania’s en leesprojecten. Wie ze al kende ontdekt wellicht een kleine wijziging in de naam van de clubs. Ze heetten voorheen 'De Club van 10' en dat nummertje hebben we los gelaten. Want al zijn en blijven onze tien toppers per club de redactie van de We Love ... - Spots, in de oude benaming was geen plek voor een heel belangrijk onderdeel van de genreclubs: jullie, de lezers! En dat stak ons. In het nieuwe format blijven de genreclubs doen waar zij goed in zijn, inspiratie bieden en vooral heel veel leesplezier hebben, tonen, delen en uitstralen. Maar nu kan ook jij, de lezer, aansluiten bij jouw favoriete club.

De Hebban Literatuur Club

Ze gaan diep, deze lezers van het literaire. Ze duiken voor je in de geschiedenis en achtergrond van literaire romans en brengen de boeken tot leven. Ontdek nieuwe auteurs en boeken door de artikelen en leestips van de Hebban Literatuur Club. Heb je zin om af en toe of eenmalig een bijdrage te leveren aan een artikel over een onderwerp dat je interesseert? Word dan Vriend van de Hebban Literatuur Club en doe mee!

We Love Lit Leestips: De parels van januari / Vergeet-me-nietje: buddyread over Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden

We Love Lit

De Hebban Feelgood Club

De niet te stuiten roze dames van de Hebban Feelgood Club betrekken je graag bij hun plannen. Praat mee in het café, laat weten wat je leuk vindt en word vriend van de Hebban Feelgood Club. Dit kan je unieke kansen opleveren op meeleesprojectjes. Ben jij ook dol op romantische boeken en chicklit, haak dan bij ze aan.

We Love Felgood Leestips: Welkom bij de Feelgood Club / Wie daagt ons uit voor een buddy read?

We Love Feelgood

Hebban Thriller Club

Lees mee met deze die hard-thrillerliefhebbers. Ontdek de nieuwste boeken, de leukste auteurs en de spannendste listmania’s. Word vriend van de Hebban Crime Club en lees mee, draag je steentje bij aan artikelen die jij leuk vindt en ontvang exclusieve uitnodigingen tot uitdagende samenleesprojecten.

We Love Crime Leestips: IJskoud (1 titel x auteurs) / Seriepersonages: Robert Langdon

We Love Crime

Hebban Scifi & Fantasy Club

De meest creatieve listmania’s en artikelen komen langs in de Hebban Scifi & Fantasy Club. Nieuwe boeken en klassiekers worden besproken en gewogen. Heb jij zin om af en toe of gewoon maar een keertje ook een stukje tekst bij te dragen aan een artikel, word dan Vriend van de Hebban Scifi & Fantasy Club en deel je boekenliefde. Jij hoort er immers ook bij!

We Love Scifi & Fantasy Leestips: Lees mee met de Klassieker Meeleesclub #1 / 7x fantastische voorspellingen

We Love Scifi & Fantasy

Hebban Young Adult Club

De fanatieke leden van de Hebban Young Adult Club weten wat er is verschenen en zal verschijnen. Zij schotelen je de leukste artikelen voor en nodigen je nu uit om je aan te sluiten als vriend van de Hebban YA Club. Vertel welke auteur jouw favoriet is en van welk onderwerp jij veel weet en schrijf af en toe een bijdrage aan een artikel dat je interessant vindt. Tip: hou We Love YA goed in de gaten, want er zijn leuke en exclusieve kansen op meeleesprojecten!

We Love YA Leestips: Boek vs film: The Hunger Games / Music Monday #7

We Love YA

Hebban Readers Club

De Hebban Readers Club is een groep lezers die voornamelijk Engelstalige boeken ter hand nemen. Lees jij ook liever romans van allerlei genres in hun oorspronkelijke taal, dan kun je Vriend worden van de Hebban Readers Club en worden uitgedaagd tot het schrijven van een regelmatige of eenmalige bijdrage aan artikelen die jou boeien. Zin in? Sluit je aan!

The Hebban Readers Club Leestips: Hervertellingen #1: Beauty and the Beast / Lezen voor je lijst: The Old Man and the Sea

Hebban Readers

Word Vriend van jouw genreclub

Word nu Vriend van jouw favoriete genreclub. Als Vriend van een Hebban Genreclub hoor je bij de Club en kun je zo nu en dan een leuke gastbijdrage leveren, als je dat leuk vindt. Over je favoriete auteur, een net gelezen boek of een aankondiging van een nieuwe titel. Bovendien krijg je als Clubvriend zo nu en dan exclusieve kansen op meeleesprojecten.

Leuk, hoe doe ik dat?

Wacht op de aankondiging in je favoriete genreclub (die je natuurlijk al volgt) en meld je aan zodra je de kans hebt.

Jouw Hebban Boekenblog uitgelicht?

Heb jij een goedlopende Hebban Boekenblog van minstens drie maanden met wekelijks nieuwe, leuke en goed verzorgde artikelen? Dan kunnen jouw artikelen ook een plekje krijgen op het Hebban 'Door lezers'-kanaal. Denk je dat jouw Hebban Boekenblog er klaar voor is? Mail dan naar vandaag@hebban.nl en vertel waarom jouw artikelen een plek verdienen in het Door lezers-kanaal.

De Hebban Kanalen

Onze Kanalen zijn te vinden via het menukopje Vandaag. Naast het nieuwe Door lezers-kanaal kun je heerlijk rondkijken op de volgende kanalen:

 Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Welkom op het 'Door lezers'-kanaal!

 

Gesponsorde boeken