Hebban vandaag

Community /

Jouw favoriete boekhandel: Kramer & van Doorn

door Hebban Crew 4 reacties
Vanaf nu kun je op Hebban je eigen lokale boekhandel instellen als favoriet. Je kunt lid worden van één boekhandel, maar je kunt er eindeloos veel volgen. Zo blijf je automatisch op de hoogte van nieuwe recensies, evenementen en meer. Om je te laten zien wat je allemaal kunt met Mijn Favoriete Boekhandel, lichten we tijdens de Boekhandel Tiendaagse verschillende boekhandels uit. Vandaag: Kramer & van Doorn in Zeist.

Kramer & van Doorn Boekhandel

Slotlaan 221, Zeist

Welkom in onze boekhandel!

Wat wij nou leuk vinden, is met jullie over boeken praten. In de winkel, maar ook hier op Hebban!
Lees mee met de boeken die wij lezen, neem contact met ons op als je een vraag hebt en lees over de activiteiten in onze winkel!

Bekijk de boekhandelspagina

Ontmoet de boekverkopers

De boekhandel op Hebban

Een fantastische manier om rechtstreeks in contact te komen met boekenfanaten! Met zowel de liefhebbers die onze boekhandel zijn gaan volgen, als nieuwe contacten die je op dit platform zó gemaakt hebt. Je boekhandel midden in het boekenwalhalla. Meer kun je eigenlijk niet wensen!

Olaf Tigchelaar

Berichten van de boekhandel

Ik ga op reis en neem mee...

Door Olaf Tigchelaar
31 juli 2021

Gelukkig. De zomervakantie is weer aangebroken! En of je nou weggaat of niet, dit is de tijd om lekker tot rust te komen en eindelijk die boeken te lezen die je al een tijdje op de stapel hebt liggen. Nu we vanwege het Corona-virus toch nog niet de hele wereld over kunnen, zijn boeken dé manier om op reis te gaan. ...  Lees verder

Agenda

Za 18 september

Arthur Japin te gast

Op zaterdag 18 september is Arthur Japin bij ons te gast in de winkel om alles te vertellen over zijn nieuwe boek Honden voor het leven.

Bekijk evenement

Vrij 22 oktober

Ontmoet Herman Koch

Herman Koch is bij ons voor een onvervalste meet & greet! Natuurlijk zal zijn nieuwe boek Een film met Sophia volop verkrijgbaar zijn.

Bekijk evenement

Recensies van de boekverkopersOver de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Jouw favoriete boekhandel: Kramer & van Doorn

 


Gesponsorde boeken