Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Kevin_P Auteur

Hebban-auteur


109 lezers volgen deze auteur

Kevin Prenger

Spots 3

Ik schrijf boeken over minder bekende aspecten van de Tweede Wereldoorlog. In 2015 publiceerde ik het boek 'Oorlogszone Zoo', over de geschiedenis van de Berlijnse dierentuin tijdens de naziperiode en de Tweede Wereldoorlog. In 2016 volgde het boek 'De boodschapper uit de hel' (over Kurt Gerstein), in 2017 'Een rechter in Auschwitz' (over Konrad Morgen, hiervan verscheen een Poolse vertaling) en in 2018 'Het masker van de massamoordenaar' (over Arthur Nebe). Daarna kwamen 'Kerstmis onder vuur' (over kerst tijdens de Tweede Wereldoorlog) en 'Kolberg' (over Hitlers laatste propagandafilm en de opkomst en ondergang van een Duitse stad) uit. Mijn nieuwste boek 'Meer dan alleen Auschwitz' werd in 2021 uitgebracht door Just Publishers.

Nieuwste boek

In de schaduw van Schindler - Kevin Prenger Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Door lezers

Literatuurcafé / Herberg der onvolprezenen V
19 juni 2021 36 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Kevin Prenger


Challenges

2017

(0%)

2024

(58%)