Voltooid verleden

Voltooid verleden

34
Gelezen 45 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 14 Favoriet 2 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0

Als oudgediende is Jonathan Kellaway de perfecte man om op zoek te gaan naar verdwenen archiefstukken van International Kaolin uit de jaren vijftig en zestig. Hij kent het bedrijf immers als geen ander en is de vertrouweling van de oud-topman.
Jonathans zoektocht voert hem onmiddellijk terug naar zijn allereerste kennismaking met de familie achter het bedrijf en de mysterieuze dood van het jongste familielid Oliver, die destijdsbijzonder geïnteresseerd was in het bedrijfsarchief.
Veertig jaar later krijgt Jonathan eindelijk de kans de raadsels rond Olivers dood op te helderen ? en dit keer laat hij zich die kans niet ontnemen.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Fault Line
Vertaald door
Fons Oltheten
Uitgeverij
Luitingh
Laatste editie
02 mei 2012
ISBN
9789024549993 , 9789024550050
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:
Advertentie

Hebban recensie

Een herkenbare Goddard

door Bert Peene op 28-05-2012

Heeft Oliver Foster werkelijk zelfmoord gepleegd of werd hij in koelen bloede vermoord? Die vraag heeft Jonathan Kellaway zijn hele leven beziggehouden. Veertig jaar geleden vond zijn vriend in een oude opgraving op het platteland van Cornwall de dood, en alles leek destijds op zelfdoding te wijzen. Maar Oliver had een geheim, dat hij weigerde met iemand te delen. Ook niet met Jonathan, ofschoon...


Lezersrecensies (1)

Rustgevend en spannend tegelijk

door: Marvin O. 1 like
Deze Robert Goddard is mij zeer goed bevallen. In tegenstelling tot veel hedendaagse thrillers waarin alles moet flitsen, waarin personages zich pijnlijk hard tegenover elkaar opstellen, en waarin het bloed maar al te vaak van de muren druipt, is dit boek eerder traag en zacht te noemen. Dat is nu...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook