Advertentie
Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia

Bevrijd jezelf van eetbuien & boulimia

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Je kunt zelf herstellen van eetbuien en boulimia. Dat bewijst Charlie Paludanus als geen ander met dit praktische boek. Een echt doe-boek waarmee je jezelf bevrijdt van eetbuien, dwangmatig (gezond) eten en sporten, overgeven en laxeren. Stap-voor-stap. Dit boek helpt je op weg naar vrijheid en een leven zonder schaamte en onzekerheid.

Dit is geen boek om alleen maar te lezen. Het maakt je wakker en motiveert om aan de slag te gaan met de vele tips, oefeningen en ervaringsverhalen. Daardoor krijg je meer regie over je leven. Je zit beter in je vel en krijgt meer zelfvertrouwen. Zo verschuift je aandacht van eten en gewicht naar wat je werkelijk wilt in je leven.

In dit boek ontdek je

-De oorzaak van je eetbuien en obsessie voor eten en gewicht.
-Hoe je jezelf kunt bevrijden van je eetbuien en compensatiegedrag.
-Hoe je een normaal, gezond eetpatroon krijgt.
-Hoe je je zelfvertrouwen en zelfbeeld versterkt.
-Hoe je je eigen kracht volledig benut en ontwikkelt.

Deze 2e editie bevat geactualiseerde informatie over het ontstaan, voorkomen en herstellen van eetstoornissen in Nederland op basis van het nieuwe Handboek eetstoornissen (2018) en Zorgstandaard eetstoornissen (2017). Ook zijn enkele nieuwe modellen, informatie en oefeningen toegevoegd.

Voor wie is dit boek?

Dit boek is speciaal voor mensen die last hebben van eetbuien, boulimia, dwangmatig wel of niet eten of een obsessie voor eten, gewicht of slank willen zijn én die daarvan af willen. Het boek wijst je de weg. Stap-voor-stap. Zodat ook jij vrij kunt gaan leven. Voluit. Zonder terughoudendheid. Doen wat je wilt, vrij kunnen genieten van jezelf, van contact met anderen en ook van eten. Je kunt het boek ook gebruiken als steun, naslagwerk en oefenboek naast de therapie die je volgt.

Daarnaast kan dit boek ook psychologen, psychiaters, artsen, coaches, therapeuten, diëtisten en andere hulpverleners helpen in hun werk. Net zoals het mensen die dichtbij jou staan, helpt begrijpen waar jij mee worstelt.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
332
Uitgeverij
Vrij van Eetstoornis
Laatste editie
22 mei 2019
ISBN
9789492984777
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic