Advertentie

Boetedoening

189
Gelezen 226 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 91 Favoriet 5 Recensies 9
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Spots 2 Top25's 1   Topics 0

Psycholoog Joe O'Loughlin wordt op een nacht opgeroepen wanner zijn dochters beste vriendin Sienna Hegarty als vermist is opgegeven. Joe vindt het meisje onder een boom, besmeurd met bloed en niet in staat om te praten. Het lichaam van Sienna's vader wordt gevonden in haar slaapkamer, vermoord. Ondanks het overtuigende bewijs blijft Joe geloven in Sienna's onschuld en hij verdiept zich in de zaak. Zijn onderzoek leidt hem naar een wereld van seksueel misbruik, chantage, rechtszaken en politieke intriges. Samen met zijn oude vriend, de voormalige politie-inspecteur Vincent Ruiz, komt Joe achter de naam van de dader. Dan begint de wanhopige zoektocht naar de man die jarenlang ongestraft de vreselijkste misdaden wist te plegen.

Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Bleed For Me
Serie
Joseph O'Loughlin & Vincent Ruiz (4)
Vertaald door
Joost Mulder
Aantal pagina’s
469
Uitgeverij
Cargo
Laatste editie
08 oktober 2011
ISBN
9789023457374 , 9789023470090 , 9789023449232 , 9789049806644
+Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Gerrit
Rapporteer deze bijdrage

Lezerswaarderingen

5 48 4 107 3 30 2 3 1 1

Artikelen over Boetedoening

  Meer artikelen

Andere media

VN:

Door lezers

Thriller Café / Joseph O'Loughlin - Michael Robotham
03 december 2017 12 reacties
  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Sander Verheijen Hebban Crew

Niet Robothams beste. Een klein beetje voorspelbaar maar toch leest het weer lekker weg.

door: Sander Verheijen 1 like
Boetedoening is alweer het zesde boek van de Australische thrillerschrijver Michael Robotham en ook nummer zes in een niet-vastomlijnde serie waarin eigenlijk alleen Vincent Ruiz, voormalig politie-inspecteur, een vast gegeven is.
In dit boek draait alles weer om de sympathieke psycholoog Joe...
veravb Hebban Recensent

Professor O'Louglin brengt zichzelf in de problemen

door: veravb 1 like
De dochter van psycholoog Joe O'Louglin, Charlie, is bevriend met Sienna. Op een avond wordt Sienna vermist en Joe helpt mee zoeken. Hij vindt haar, onder het bloed. In haar huis ligt haar vader, vermoord. Door Sienna? Joe kan niet geloven dat Sienna haar vader heeft gedood en hij gaat actief op...
Eric Herni Boekverkoper

Robotfan

door: Eric Herni 1 like
In de reeks van Michael Robotham over psycholoog Joe O’Loughlin en politierechercheur Vincent Ruiz is Boetedoening het vierde deel, hoewel laatstgenoemde in de officieel als standalone gekwalificeerde Nachtboot ook een rolletje had. Na het geweldige Gebroken was ik zeer benieuwd of Robotham het...

Heerlijk leesvoer

1 like
Vanaf de eerste bladzijde zat ik in het verhaal, wat een goede thriller is dit. Psycholoog Joe O'Loughlin geeft het boek nog een extra humoristisch tintje. Heerlijk leesvoer.

door: mieke labaere 1 like
Dit is zonder enige twijfel een goed boek. Het verhaal zit goed in elkaar en blijft tot aan de laatste bladzijde spannend. Sienna wordt van moord verdacht maar heeft ze deze werkelijk gepleegd...?

Recensie Boetedoening

door: Mar 1 like
Geweldig boek weer dat veel meer duistere zaken bevat dan op het eerste ogenblik lijkt. Wel een zelfs zeer luguber moment dat zelfs ik heel akelig en naar vond.

Recensie Boetedoening

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Geweldige psychologische thriller weer van Robotham. De man heeft een geweldige schrijfstijl, als ik eenmaal begin aan een van zijn boeken kan ik het bijna niet meer weg leggen. Ik heb het gevoel dat ik alle personages zowat persoonlijk ken. Ook het feit dat Joseph O'Loughlin geen superheld is maar...

Recensie Boetedoening

door: Sonja Star-de Vries 1 like
Behalve "Vuurvast" vond ik alle boeken van Michael Robotham zeer goede boeken. Met zijn nieuwste boek "Boetedoening" heeft hij mij zelfs uit een behoorlijke leesdip gehaald. Een dikke pil maar een zeer boeiend verhaal waardoor het boek voor mij nog wel dikker had gemogen. Kortom: "Boetedoening" de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook