Advertentie

De anderen

283

Rank 164 Gelezen 304 Aan het lezen 10 Wil ik lezen 441 Favoriet 14 Recensies 13
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Lijsten 1 Spots 4   Topics 0

De briljante en aangrijpende derde thriller van de auteur van De Krijtman. Stephen King en Lee Child behoren tot Tudors grootste fans.

Als hij naar huis rijdt, ziet Gabe opeens het gezichtje van een meisje achter het raam van een andere auto. Haar lippen vormen één woord: ‘Papa.’ Het is zijn vijfjarige dochter Izzy. Daarna ziet hij haar nooit meer.

Drie jaar later rijdt Gabe elke dag op en neer op diezelfde weg, op zoek naar de auto die zijn dochter wegvoerde. Hij weigert de hoop op te geven, zelfs al geloven de meeste mensen in zijn omgeving niet meer dat Izzy nog leeft.

Fran en haar dochter Alice bevinden zich ook op die snelweg. Zij zijn niet op zoek, ze zijn op de vlucht. Ze proberen de mensen die hen pijn willen doen telkens één stap voor te blijven. Want Fran kent de waarheid. Zij weet wat er gebeurd is met Gabes dochter. Zij weet wie er verantwoordelijk is. En ze weet wat ze zullen doen als ze haar en Alice zullen vinden...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
Eerste editie
02 juni 2020
Laatste editie
03 juni 2020
ISBN
9789400512245 , 9789044979060


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (13)

Keuze van de redactie
Katy Hebban Recensent

Een mes dat aan twee kanten snijdt

door: Katy 2 likes

Terwijl Gabe op de snelweg rijdt en probeert om zo snel mogelijk thuis te komen, ziet hij in een ander voertuig het gezicht van zijn dochter Izzy opduiken. Wanneer hij zichzelf ervan probeert te overtuigen dat hij zich vergist heeft en bij een tankstation naar huis belt, krijgt hij de politie aan...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De anderen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken