Dizary boek 2
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 5 4 11 3 1 2 1 1 0

Demonen van Myradé

18

Gelezen 17 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 11 Favoriet 0 Recensies 7
Young adult Spots 1   Topics 0

Net als het eerste boek van Dizary is ook deel 2 weer een zelfstandig afgerond verhaal. Je ziet een paar favoriete personages weer terugkomen in dit spannende avontuur.
Aster Vermelie is de enige tovenares tussen de duizenden warrige uitvinders van Pling Ploing. Ze hoopt er magie een bespreekbaar onderwerp te maken, maar er gaat iets gruwelijk mis. Haar magische uitvinding raakt ontregeld en brengt de wijde omgeving in gevaar. Dit is de kans voor het jonge vredesgilde van Moed en Daad om zich te bewijzen. Helaas heeft de wijk het onervaren gilde al laten vallen. Ileas, Arak, Jinasum, Rudarg, Ylly en de poes Zeliska laten het erbij zitten. Als Ileas dan een belangrijk sieraad in handen krijgt, loopt alles anders dan gedacht. Maar zijn deze zes gezellen opgewassen tegen het probleem dat in Pling Ploing met het uur groter wordt? Een spel van macht is daar losgebarsten.
Wat zou jij doen als je de macht bezat om vreselijke dingen te doen - met een eenvoudig handgebaar jezelf in rijkdom hullen, de wereld naar je hand zetten, mensen doden. Macht is een merkwaardig ding en in de verkeerde handen meer dan een dodelijk wapen.

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Dizary (2)
Aantal pagina’s
250
Uitgeverij
Uitgeverij Versa
Eerste editie
06 november 2019
Laatste editie
06 november 2019
ISBN
9789082566833


Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie
Merel Plat Hebban Recensent

Boeiend tweede deel in de intrigerende wereld van Dizary

door: Merel Plat

De gezellen van het gilde Moed en Daad worden na een chaotische (en daardoor ook mislukte) missie door de inwoners van hun wijk op non-actief gezet. Intussen demonstreert Aster in Pling Ploing haar nieuwe uitvinding. Hiermee kan ze onder andere suiker omzetten in snoep. Deze machine heeft veel...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Demonen van Myradé

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken