Advertentie
Dog Man en Kid Kat

Dog Man en Kid Kat

2
Rank 1515 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 1 Recensies 1
Junior Spots 1   Topics 0
Dog Man heeft een oppas voor Kleine Karel geregeld. Gelukkig maar, want Dog Mans leven wordt verfilmd… En onze blaffende boevenvanger mag aan het werk als bewaker op de filmset!
Maar dan blijkt de oppas eigenlijk de gemene kat Karel te zijn. En die heeft duistere plannen voor zijn kleine kloon. Als deze slechterik Kleine Karel meesleept naar de filmset, wordt het echt spannend: kan Dog Man zijn vriendje beschermen, én ervoor zorgen dat de film niet in de soep loopt?
Dav Pilkey heeft weer een hilarisch Dog Man-avontuur bedacht. Vol spannende avonturen, grappige omsla-no-scopen en tekentips om zelf mee aan de slag te gaan. Vertaald door Tjibbe Veldkamp.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Condor
Laatste editie
05 november 2019
ISBN
9789492899705 , 9789492899927
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Weer erg leuk

door: Jufwillemijnopallstars 1 like
Nadat ik het vorige deel gelezen had, en ik die heel erg leuk vond, was ik heel benieuwd naar het volgende deel. Dat is dus dit boek: Dog Man en Kid Kat. Dog Man deel 3 had ik mee naar school genomen en elke dag werd het door een andere leerling gelezen. Zelfs leerlingen uit andere klassen kwamen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook