Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een kijkje in een consumptie-laboratorium

François Blom cuisinier te s-Hage is vermaard om de keur recepten in Moderne kookkunst.

Ook bekend is De Indische rijsttafel, 222 recepten van een Indisch kokkie bewerkt voor Holland.

Van zijn hand verscheen eind negentiende eeuw Een kijkje in een consumptie-laboratorium, practische handleiding en beproefde voorschriften ter bereiding van vruchtensappen, dranken en likeuren.

In de facsimile-uitgave van dit zeldzame boekwerkje 230 wenken voor de bereiding van dranken.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Een kijkje in een consumptie-laboratorium het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Een kijkje in een consumptie-laboratorium

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.