Advertentie
I love Liv 2

I love Liv 2

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0

Welkom in de chaotische, grappige, blunderende, opwindende wereld van Liv! Een wereld vol vriendschapscodes (regel nummer 1: nooit nooit nooit met het vriendje van je BFF zoenen/daten/ervandoor gaan), zwangerschapsperikelen, operatiehandschoenen, onzekerheid over je uiterlijk, photoshoppen (vooral nieuwe onbetaalbare musthaves), shopwedstrijden, een huwelijksaanzoek, een bijna-moord en verhuizen naar een WIFI-loze zone.


Het is halverwege het schooljaar en Livs leven staat compleet op zijn kop als Kat van BFF opeens ex-BFF wordt, als haar zwangere moeder onverwacht in het ziekenhuis belandt, als Liv het adres van haar takkevader vindt, als Jazz iets ongelooflijk stoms doet en als Liv de probleemrubriek LoveZone in de schoolkrant krijgt. De wereld van Liv is nooit saai. En Liv zelf? Die is onvergetelijk! You'll love Liv too. Eh, two. :-)


I Liv 2 - Eerste hulp bij een gebroken hart huwelijksaanzoek is het vervolg op I Liv - Scènes uit het leven van een chaoot Liv

Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Moon
Laatste editie
01 januari 2022
ISBN
9789048857661
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic