Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Licht in een donker huis
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 2 4 8 3 4 2 0 1 0
VN:

Licht in een donker huis

14

Gelezen 19 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 13 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Spots 1   Topics 0

De moord op een doodzieke vrouw stelt de politie in het Finse Turku voor meerdere raadsels. Wie sluipt er een ziekenhuis binnen om een comapatiënte te doden? En wat is dat voor een moordenaar, die op de lakens van zijn slachtoffer slechts een enkel spoor achterlaat: een substantie die alleen met veel moeite te identificeren valt als tranen?

Eigenlijk moet Kimmo Joentaa al zijn energie in het oplossen van deze zeldzame misdaad stoppen, maar hij heeft op dit moment een dwingender zorg. Larissa, de vrouw die onverwachts weer een beetje kleur in zijn weduwnaarsleven bracht, is spoorloos verdwenen.
Terwijl de dader buiten Turku meer slachtoffers maakt, komt de onverstoorbare Joentaa op zijn zoektocht naar Larissa in een klein dorpje terecht. Hij stuit daar op een donker verhaal van een zomer vele jaren terug. Opeens blijken Larissa?s verdwijning en de raadselachtige moordzaak niet los van elkaar te staan. Maar waar raken de twee verhalen elkaar?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Oorspronkelijke titel
Das Licht in einem dunklen Haus
Serie
Kimmo Joentaa (4)
Vertaald door
Gerda Meijerink
Uitgeverij
Uitgeverij Cossee
Eerste editie
05 juni 2012
Laatste editie
05 juni 2012
ISBN
9789059363656
Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Licht in een donker huis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken