Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Olijfolie

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.
Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht?

Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid.

Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Olijfolie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Olijfolie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.