Advertentie
Winterpracht

Winterpracht

1
Rank 5936 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 7 Favoriet 1 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Drie romantische verhalen om je heerlijk aan te warmen tijdens de koude winterdagen, van de wereldwijd geliefde Nora Roberts!

(1) EEN EERSTE INDRUK
Om te ontsnappen aan de ratrace en de golddiggers die hem najagen, trekt de rijke zakenman Vance zich terug in een dorpje op het platteland. De inwoners maakt hij wijs dat hij een werkloze timmerman is. Het enige wat hij verlangt, is rust en stilte - en dus níét de bemoeienis van een behulpzame buurvrouw. Alleen laat de mooie Shane zich niet zo makkelijk afschrikken...

(2) GABRIELS ENGEL
Gabriel is het liefst alleen in zijn blokhut in de bergen. Op het gezelschap van een hoogzwangere weduwe op de vlucht zit hij dan ook niet te wachten. Voor Laura telt echter maar één ding: zorgen dat niemand haar baby van haar kan afnemen. Ook haar schatrijke schoonouders niet, die er hun dynastie mee veilig willen stellen. Wanneer ze door een storm tijdelijk bij Gabriel moet intrekken, tekent zich onverwacht een uitweg af...

(3) ALS DE NACHT VALT
Cilla heeft met veel plezier haar eigen latenightshow op de radio, tot ze tijdens het programma telefonisch wordt bedreigd. Het gaat zelfs zo ver dat haar baas de politie inschakelt. Maar van Boyd, de man die haar komt beschermen, krijgt ze het eigenlijk alleen maar benauwder - al is het om een heel andere reden!
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
510
Uitgeverij
Harpercollins
Laatste editie
26 november 2019
ISBN
9789402759709
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic