30 dagen

8

Een professor middeleeuwse geschiedenis wordt op rituele wijze vermoord. Die moord stelt het team van hoofdinspecteur Frans De Nolf zwaar op de proef. Een zakenman vraagt aan journalist Mark Ackein om een doodsbedreiging te onderzoeken. Beide zaken blijken een verband met elkaar te hebben.

In een kat-en-muisspel onderzoeken Ackein en De Nolf elk op hun manier de moordzaak, die uiteindelijk de aanvang blijkt te zijn van een hele reeks waanzinnige moorden in Gent.
Is de recherche niet opgewassen tegen een seriemoordenaar? Uiteindelijk leidt het onderzoek naar mensen die niet zijn wat ze blijken te zijn.

Bert Bergs (Robert Vandenberghe) is pas op late leeftijd begonnen met het schrijven van thrillers. In een directe stijl brengt hij spannende verhalen die altijd welk ergens in relatie staan met zijn vroegere biotoop: de Gentse universiteit.

'In een vloeiende stijl, die bijna beeldend is, vertrouwt hij het verhaal aan het papier toe.' (over het Pi-algoritme in Crimezone)

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
222
Laatste editie
12 oktober 2015
Uitgeverij
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789492247162

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Edwin Lommers Hebban Recensent

Goed uitgedacht verhaal, redelijke uitwerking

door Edwin Lommers op 15-12-2015

De Vlaamse stad Gent wordt opgeschrikt door verschillende moorden, die kort na elkaar plaatsvinden. De slachtoffers zijn allen vooraanstaande mensen, zoals een professor van de Gentse universiteit. Wat ze nog meer gemeen hebben, is dat ze exact 30 dagen voor ze omgebracht worden een brief met een cryptische waarschuwing ontvangen. Een van de bedreigde mannen schakelt journalist Marc Ackein in,...


Lezersrecensies (3)

vlotte thriller dat snakt naar meer body

door: Ingridje 1 like
Auteur Bert Bergs heeft me een tijdje geleden gevraagd om zijn boek 30 dagen te lezen. Omdat ik graag voor ieder boek dat ik lees een gepast moment zoek en er mijn volle aandacht aan wil besteden, is het tijdstip een beetje uitgelopen waarvoor mijn excuses, Bert. Zonder enige verwachting maar toch...

Waanzinige moorden in het historsiche Gent!

door: Pierre MG Peeters 1 like
“30 dagen” is de tweede thriller die ik lees van Bert Bergs (pseudoniem van Robert Vandenberghe) en de schrijver heeft mij opnieuw verrast. Bert Bergs blijft zijn biotoop “de universiteit” trouw en weet met en rond dit instituut een mooi en spannend boek af te leveren. Het verhaal draait...

Vlotte, spannende thriller

door: Wendy Koedoot 1 reactie 1 like
Het verhaal volgens de flaptekst : Een professor middeleeuwse geschiedenis wordt op rituele wijze vermoord. Die moord stelt het team van hoofdinspecteur Frans De Nolf zwaar op de proef. Een zakenman vraagt aan journalist Mark Ackein om een doodsbedreiging te onderzoeken. Beide zaken blijken een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic