Bismilla Arabia

,

13

Na hun eerste culinaire reis door de Arabisch mediterrane wereld gaan nadia Zerouali en Merijn Tol verder op ontdekkingstocht naar nog meer smaken, geuren, kleuren en gerechten van Arabia.
In 'Bismilla Arabia'proeven ze in het Midden-Oosten de intrigerende smaken van het zuiden van Turkije, Palestina en Isra?l, in de Maghreb de verborgen gerechten van Libi? en Algerije en in Zuid-Europa de Arabisch culinaire erfenis van Sardini? en Cataloni?. Ze kookten zoals altijd met de locals en leerden door middel van het samen eten de verhalen, de mensen en de landen kennen, in al hun bijzondere verscheidenheid.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
03 september 2010
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021546391
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic