Bitterblauw

25

Top25's 1
Wegsluipen was een vorm van bedrog. Hetzelfde gold voor vermommen. Vlak na middernacht, gekleed in een donkere broek en met Vos' cape om, sloop de koningin haar woonvertrekken uit, en stapte een wereld binnen van verhalen en leugens.

Bitterblauw, koningin van Monsea, raakt in de ban van de wereld buiten de kasteelmuren. Overdag proberen haar raadsmannen het verleden angstvallig voor haar verborgen te houden, maar 's nachts komt ze meer en meer te weten over de heerschappij van haar vader, koning Leck. Bitterblauw wist dat haar vader niet geliefd was, maar het begint haar te dagen dat haar koninkrijk vijfendertig jaar lang in handen is geweest van een krankzinnige. En dat ze, om de wonden te helen, dieper en dieper moet graven in de herinneringen die haar adviseurs zo wanhopig proberen te vergeten.
Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Selma Soester
Laatste editie
19 september 2012
Uitgeverij
Full moon
ISBN
9789048813407 , 9789048813414
Bestel dit ebook vanaf  €6,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Bitterblauw door Kristin Cashore | Een Boek Review

door: Linda 1 like
Mijn volledige recensie is terug te vinden op: https://www.linda-linea-recta.nl/bitterblauw/ Ook in Bitterblauw geeft Kristin Cashore heeft een nieuwe wereld geschapen, waar houden van niet automatisch inhoud dat je trouwt. Maar dat je elkaar de vrijheid gunt. Stoer!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic