Coach voor het leven

,

0

Nu zijn poulain Sven Nys afscheid neemt, gaat ook de carrière van zijn coach Paul Van Den Bosch de laatste rechte lijn in. Een passend moment om terug te blikken op meer dan 25 razend interessante jaren aan de zijde van de meest uiteenlopende topatleten.

In dit boek praat Van Den Bosch uiteraard over zijn samenwerking met onder anderen Eric Geboers, Georges Jobé, Marc Herremans, Sven Nys, Luc Van Lierde, Kenny Belaey, Tim Wellens en André Greipel, maar het boek is geen chronologische weerslag van behaalde successen of geleden nederlagen.

Coach voor het leven is het ‘coachtestament’ van een pionier, een opvoeder, een mentor, een man met een mening. Van Den Bosch wisselt zijn uitgesproken visie op coaching af met anekdotes en introspectie, inclusief de onzekerheid en eenzaamheid die de man in de schaduw soms ervaart. Zoals hij zelf altijd de mens achter zijn atleten ziet, toont hij deze keer de mens achter de coach. 

Dit boek is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Paul Van Den Bosch en Thijs Delrue, auteur van onder meer Sven Nys, kannibaal van het veld.

Verschenen in
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
01 maart 2016
Uitgeverij
Kannibaal
ISBN
9789492081612
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic