Commissaris Witse: De Nederlandse connectie

4

Guido Eekhaut Commissaris Witse: De Nederlandse connectie Bekend van de VRT televisieserie Witse. Wekelijks meer dan een miljoen kijkers! Nederland en België binden samen de strijd aan tegen de misdaad. In een villa in de buurt van Halle wordt het lijk van een meisje gevonden samen met een bewusteloze Nederlandse politicus van extreemrechtse signatuur. Een uit de hand gelopen seksfeestje? Een afrekening? Een politiek complot? Commissaris Witse is niet in zijn beste humeur wanneer hij deze zaak in handen krijgt. Zijn stemming bereikt een dieptepunt als hij ook nog een vrouwelijke collega van de Nederlandse veiligheidsdienst naast zich moet dulden als waarnemer in zijn team. De hele zaak ruikt naar politieke intriges, waarbij ook een rechtse Vlaamse partij betrokken is. Maar wie is het tweede meisje dat die avond ook in de villa aanwezig was? En waarom is zij verdwenen? De dwarse commissaris Witse is een instituut in Vlaanderen. In Nederland wordt de serie door de TROS uitgezonden.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
25 oktober 2013
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789089242457 , 9789026135811 , 9789026135828
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Wienholds Hebban Recensent

Gewoon goed voor wat ‘ontspanning’

door Diana Wienholds op 20-08-2013

Guido Eekhaut is een schrijver met een divers oeuvre. Van thrillers, speculatieve fictie, historische thrillers en toekomstthrillers tot filosofische en cultuurfilosofische boeken. Ook schreef hij drie thrillers onder de naam Nellie Mandel. De drie boeken van de serie ‘Wolven’ (uitgezonden op VRT) zijn tevens van zijn hand. Naast al deze boeken schreef hij ook essays, novellen en korte...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic