Dadendrang

14

De onopgeloste moord op een belangrijke officier van justitie in de Amerikaanse stad Baltimore is voor privédetective Tess Monaghan weinig meer dan een praktijkvoorbeeld voor haar saaie, maar goed betaalde consultancyklus. Dan neemt haar vriend, Crow, een straatjongen mee naar huis voor een maaltijd en raakt Tess ineens persoonlijk bij de zaak betrokken: de doodsbange straatjongen blijkt de sleutel tot de moord te zijn.
Tess belooft de naam van de jongen geheim te houden. Nadat een van zijn vrienden wordt vermoord, vlucht hij met hulp van Crow de stad uit. Als de politie en de FBI de druk opvoeren om de identiteit van de jongen te achterhalen, merkt Tess hoe ver de autoriteiten kunnen gaan om hun zin te krijgen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
No Good Deeds
Serie
Tess Monaghan (9)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Ineke van Bronswijk
Laatste editie
01 juli 2008
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789047501060 , 9789000326471 , 9789402307535
Advertentie

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Oog voor kleinigheden

door Anne Terwisscha op 17-06-2008

Geen goede daad blijft ongestraft. Die uitdrukking wordt een paar keer gebezigd in Dadendrang. Wat dat betreft zou een letterlijke vertaling van No Good Deeds passender zijn geweest voor dit boek. In het negende boek over privé-detective Tess Monaghan komen zij en haar vriend Crow erachter hoeveel waarheid er in deze uitdrukking zit.
Op een winterse dag wordt een band van Crows auto lekgeprikt...

Lezersrecensies (1)

door: Amanda 1 like
Een nieuw boek met privédetective Tess Monaghan in de hoofdrol. Een lekkere detective, het is geen super spannend boek, maar als je de andere delen hebt gelezen dan hoort dit er toch wel bij. Het boek leest lekker vlot door het eenvoudige taalgebruik. Je word meegevoerd op de vlucht voor de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic