De geheimzinnige gang

4

‘Supergrappig en hilarisch’

Rick Riordan over De mysterieuze zolder 

Om zijn vader en broertje te beschermen moet Nick tegen wil en dank de Accelerati helpen om de laatste onderdelen van Tesla’s geweldige apparaat te vinden. Hun machtszieke leider wil niets liever dan de energie van de wereld controleren – maar er zijn nog drie ontbrekende voorwerpen om op te sporen. Nick’s vrienden kunnen hem niet helpen, omdat ze, verspreid over de hele wereld, worstelen met hun eigen mysteries – Vince in Schotland, Caitlin en Mitch onderweg naar New Jersey, en Petula’s verblijfplaats is onbekend. Helemaal alleen moet Nick Tesla’s laatste uitvindingen zien te vinden. Het zijn de krachtigste uitvindingen van allemaal, en ze zijn in staat om de tijd te verpletteren en de ruimte te laten  instorten.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
14 september 2016
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
ISBN
9789000345953 , 9789000345960
Bestel dit boek vanaf  €16,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €11,99 bijLezersrecensies (1)

De geheimzinnige gang

door: jos Lexmond 1 like
Af en toe ben je wel een beetje melancholiek als je de laatste bladzijde gelezen en het boek met een klap dichtgeslagen hebt. Jammer dat het voorbij is. Wat mij betreft had het allemaal wel wat langer mogen duren. Een deel extra mogen hebben, zodat het verhaal nog even doorgaat, want ik heb me er...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic