Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De jongen in het graf
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 57 4 86 3 46 2 6 1 0
VN:

De jongen in het graf

195

Gelezen 221 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 156 Favoriet 6 Recensies 10
Thrillers & Spanning Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 1 Spots 5   Topics 0

Leo Meersman is een van de ergste seriemoordenaars van de laatste decennia. In 2002 kreeg hij levenslang voor het misbruik en de moord op zes jongens. Volgens hoofdinspecteur Michel Masson waren het er zeven. Hij weet zeker dat ook de vijfjarige Arne in de handen van Meersman is gevallen, maar hij heeft het nooit kunnen bewijzen. Jaren later geeft Meersman de moord alsnog toe, maar hij weigert te zeggen waar de jongen begraven ligt. Een tijdje later trekt hij zijn bekentenis ook weer in. 

Zonder lichaam, geen bewijs, maar ook geen verklaring voor de familie. Het is een cold case die al een halve carrière door Massons hoofd spookt en hem raakt in zijn ziel. Dan komt de dag dat de moordenaar op zijn sterfbed ligt en Masson wil zien: hij wil hem iets vertellen...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Liese Meerhout (14)
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
09 mei 2018
Laatste editie
09 mei 2018
ISBN
9789022335055 , 9789460415982
Boekinformatie wijzigen


Recensies (10)

Keuze van de redactie

Met vliegende vaart door de veertiende Liese Meerhout

door: Anouk van Bruggen 1 reactie

In Nederland lijken de Scandinavische schrijvers de laatste jaren steevast de misdaad top 10 te regeren. Wat uit de pennen van onze Vlaamse zuiderburen vloeit, is ons beduidend minder bekend. Best zonde, blijkt wanneer je een Toni Coppers onder ogen krijgt. In dit geval: De jongen in het graf.

Het...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De jongen in het graf

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken