De Lissabon Brieven

3

Merijn reist zijn vriendin Chantal achterna, die voor een paar dagen in Lissabon is. Zijn bezoek verloopt echter anders dan hij vooraf heeft bedacht. Hij blijft vertwijfeld achter in Lissabon. Op het dakterras van zijn hotel ziet hij aan de overkant van de weg een jonge vrouw op een balkon zitten. Hun ogen ontmoeten elkaar en dit is de start van verrassende maar soms ook dramatische ontwikkelingen in de levens van Merijn, Chantal en de Portugese Carolina.

Verwachtingen en dromen in weerwil van de realiteit. Gaby Rasters weet als geen ander te karakteriseren en te ontroeren.

Gaby Rasters is een veelzijdig auteur die bijna alle genres aankan. Ze is op haar best wanneer ze diep onder de huid van de personages kan kruipen. De tweede plaats bij de Hebban Feelgood awards 2018 laten zien dat haar boek ‘Nooit meer bang’ een groot publiek heeft weten te bereiken. In De Lissabon Brieven word je als lezer opnieuw verrast door de levensverhalen waarin Gaby je meeneemt.

Irene Moors: ‘Een inspirerend verhaal over hoop, vrees en onvoorwaardelijke liefde. Het sleept je mee van begin tot eind. Prachtig hoe orgaandonatie een belangrijke rol speelt in dit boek.

Over haar roman ‘Nooit meer bang’:
Chicklit: ‘Door de luchtige schrijfstijl met de nodige humor slaagt Rasters er ondanks de zware onderwerpen in om het verhaal niet al te zwaar te maken.’
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
268
Laatste editie
30 november 2018
Uitgeverij
Uitgeverij Bagage
ISBN
9789491880155 , 9789491880162

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,50 Bestel het ebook bij Libris voor 9,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,50 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,95 bijLezersrecensies (2)

Bijzonder en hartverscheurend

door: Amarins 1 like
Een lange recensie maak ik er niet van! Na het lezen van Nooit meer bang MOEST ik dit boek lezen. En man man wat een boek weer. Hartverscheurend en emotioneel. Gaby schrijft in dit boek over een onderwerp wat zo aangrijpend is. Het kan ons allemaal overkomen. Ze sleurt je letterlijk mee in een...
ebook

Een hartverscheurende oproep voor een donor

door: Caroline Kuiper 1 like
De Lissabon brieven een prachtige roman met een onderwerp waar ik nog nooit mee van doen had gehad. Gaby schrijft in al haar boeken vol romantiek altijd met een insteek naar een actueel of in ieder geval een aangrijpend onderwerp. Deze keer ging het over een persoon met een nierziekte. Maar niet...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic