De Onsterfelijken 2 - Blauwe maan

61

Alyson Noëls bestsellerreeks De onsterfelijken wordt ‘verslavend’, ‘prachtig’, ‘indrukwekkend’ en ‘betoverend’ genoemd. In Blauwe Maan krijgt Ever de kans haar familie weer tot leven te wekken – maar alleen als ze bereid is om de liefde van haar leven op te geven. Net nu Ever meer ontdekt over haar nieuwe gaven als een onsterfelijke en haar geliefde Damen haar inwijdt in die duistere, verleidelijke wereld, gebeurt er iets vreemds met hem. Terwijl Evers krachten groeien, worden Damens krachten juist zwakker. Hij wordt geveld door een mysterieuze ziekte die niet alleen zijn geheugen en identiteit, maar zelfs zijn leven in gevaar brengt. In een wanhopige poging hem te redden, reist Ever naar de geheimzinnige wereld die Zomerland heet. Daar ontdekt ze niet alleen de geheimen uit Damens verleden – de afschuwelijke, pijnlijke geschiedenis die hij liever voor zichzelf houdt –, maar ook een eeuwenoud document dat uitlegt hoe ze in de tijd kan reizen. Ever wordt gedwongen te kiezen tussen teruggaan in de tijd om haar familie te behoeden voor het dodelijke ongeluk dat hun leven eiste óf in het heden te blijven en Damen te redden, die met de dag zwakker wordt…

Verschenen in
Genre
Young Adult
Vertaald door
Sandra Hessels
Laatste editie
03 oktober 2012
Uitgeverij
Mouria
ISBN
9789021808031 , 9789045801896 , 9789021806884 , 9789045801902
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie De Onsterfelijken 2 - Blauwe maan

door: Natasja Toorn 1 like
Weer een prachtig boek van Alyson Noël,zeker het stukje dat Ever in meditatie gaat was zeer mooi om zo beschreven te zien. Het einde is zo gemaakt dat je ook het volgende deel weer snel wil hebben.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic