Donkere weg

7

Elke dag fietst Janneke naar school over de weg van Zuiderbeek naar Borgum langs de plek waar haar zus is vermoord. Froukje, de zus van Janneke, is al zes jaar dood. De politie heeft de dader helaas nooit gevonden. Jannekes vader heeft verder gezocht, echter zonder resultaat.
Als hij een zware hersenbloeding krijgt, neemt Janneke het onderzoek over. Al was het maar om te voorkomen dat de dader het gevoel krijgt dat hij zorgeloos kan blijven rondlopen. Samen met haar klasgenoot Ewoud zet ze een onderzoek op touw en ontdekt nieuwe feiten die naar de mogelijke dader kunnen leiden.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Laatste editie
12 oktober 2011
Uitgeverij
The House of Books
ISBN
9789044334265 , 9789044331134
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Op eigen houtje tegen het kwaad.

door: Kirstin 1 like
Janneke's zus Froukje is zes jaar geleden vermoord. Nadat de politie geen dader kon vinden, heeft Janneke's vader er alles aan gedaan om de dader te vinden. Door een hersenbloeding is hij niet meer in staat om verder te zoeken. Janneke vindt dat de dader niet mag denken dat er niet meer naar hem...

Recensie Donkere weg

door: Saskia Nobels 1 like
Dit is een echte Young Adult thriller. Beetje simpel geschreven en net iets teveel toevalligheden allemaal. Wel een lekker leesbaar boek maar echt spannend vond ik het niet. Ook had ik al vrij snel door wie de dader was. Aardig tussendoortje maar meer geschikt voor de wat jongere lezers.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic